Widok
Samotni ojcowie w Gdańsku. Ilu Was jest?
Cześć, jestem mamą w pojedynkę wychowującą trzyletniego synka. Stan pojedynczego rodzicielstwa chciałabym wymienić na bardziej tradycyjny i stąd wstępne rozeznanie sytuacji i ocena szans na zmianę. Samotni tatusiowie jesteście tu? Szukacie samotnych mam do związku czy singielek bez zobowiązań? A może nie szukacie wcale?
Czemu odrazu samotny ojciec? Mylisz się jesli myślisz ze tylko facet z dzieckiem zainteresuje się kobieta z dzieckiem. Znam przynajmniej 3 osoby które maja kobietę z dzieckiem. Nawet mój brat w zeszłym roku wziął ślub z dawna koleżanka ze szkoły która ma 3 letnia córkę. Zmień krąg poszukiwań, normalnemu facetowi nie będzie to przeszkdzac :)
Wątek założyłam w celu rozeznania sytuacji. Interesuje mnie, a myślę, że i inne samotne mamy też, czy są na naszym trójmiejskim forum samotni tatusiowie. Ciekawi mnie również to jak się zapatrują na swoją samotność, czy chcą ten stan zmienić czy nie. Szczęśliwy, nie założyłam tego wątku by dzielić się informacjami na temat moich kontaktów z mężczyznami:)
M, Sens jest. Osoby oferujace mi kontakt podpisują się. Ich nick jest obecny pod innymi wątkami. Czytajac tresc tych watkow oraz odpowiedzi tych osób moge pewne rzeczy wnioskować. Na ulotne romanse szkoda mi życia, a na sensownego w moim odczuciu faceta warto poczekac. A jak się nie doczekam to cóż, płakać nie bede. Rzekę łez już wylalam.