Widok

Samotność w wielkim mieście.........

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się się ile osób siedzi teraz przed komputerem w połączeniu z internetem i marzy o tym , żeby nie być samej/mu.....ogląda TV, i nie ma ochoty wyjść w "miasto samej/mu.......po ciężkim tygodniu pracy, bo domator/ka........bo nie ma ochoty na szaleństwa, bo źle się czuje- sezon grypy..........bo chciałby w końcu poczytać dłużej ......olbo co obejrzeć , lub też przesłuchać całą płytę do końca właśnie dzisiaj .......bo weekend i jutro się w końcu wyśpię ..........Myślę , że to też dobre miejsce na poznanie kogoś podobnego......normalnego również .........
Mam 39 l , 175 cm wzrostu , gdyby któryś myślał podobnie........zapraszam .........III Warunki........1 - wolny , 2- powyżej l 38 :) 3 - powyżej 175 cm wz.......
Myślę , że nie jestem osamotniona w takich pragnieniach , więc zostawiam swojego maila ....., a reszta w innym wieku .............zapodałam temat :) więc sobie radźcie sami :) Pozdrawiam :)
Szukajmy , a znajdziemy .............ja jestem optymistką z natury :) Czego i Wam życzę ........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a po co tyle kropek stawiasz???! o_O
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
bo to dla ludzi myślących , którzy mają wyobraźnię , nie wszystko jest napisane, ale Ty tego nie zrozumiesz, bo inaczej byś nie pytał :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Ludzie, którzy używają więcej niż trzech wykrzykników, lub trzech pytajników, to osoby z zaburzeniami osobowości" - Terry Pratchett

Ciekawe czy to działa też na kropki?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spoko, kropki to nie problem. Doskonale rozumiem Twoje rozterki/kłopoty i te kropki. Nie napiszę do Ciebie bo jestem za smarkaty :) i swoją drogą o ciekawej godzinie napisałaś. Powodzenia w szukaniu.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@trapezfik pora jak pora:) Ja wstaję o 5 rano, a idę spać razem z kurami. Posty piszę o 6 rano o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@Halewicz - o godzinę śmierci Papieża mi szło. Jakoś tę godzinę zawsze wyłapuję. O to szło.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@trapezfik - aaaa, to faktycznie nie odczytałem intencji:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
@amadea - Ok, o trzech kropkach napisałem sarkastycznie. Swego czasu pisałem o tym "zwyczaju" stawiania trzech kropek, jako swoistej pauzy i podnoszenia temperatury postu. Te...powłóczyste...kropki...i...co...z...nic...wynika ;)

A pisząc zupełnie poważnie, to życzę Ci z całego serca, abyś kogoś interesującego poznała, choć to forum to raczej nie jest odpowiednie miejsce. Choć...(trzy kropki, znaczy się pauza), zdarzają się wyjątki i jest tu kilku chłopaków w stosownym wieku, wartych uwagi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szczególnie....... jeden...... poważnie .......uszkodzony...... plemnik ....na.... H.................
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
glupcze, zbyt tepy by czuc samotnosc , podbijam temat tez chce kogos poznac:)
a o to warunki:

powyzej 30.........powyzej 170............ kurcze zapomnialam listy
piszcie!!!!! babki tez :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anty jesteś głupim ciulem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gay Gdańsk (132 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

do góry