Widok

Samsara

Samsara Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Samsara.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest chore

film realizowany 5 lat na taśmie filmowej 70mm będzie wyświetlany w Krewetce w formie cyfrowej....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To właśnie Polska, nasze kina są jak nasza gospodarka, troszkę w tyle..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niesamowity film!!!!!POLECAM!!!!

Fantastyczny film, wbija w fotel, muzyka fenomenalnie dobrana do obrazu,absolutna cisza na sali podczas projekcji i po jej zakończeniu,cała prawda o naszym świecie...Po prostu trzeba obejrzeć!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobra, aktualna ilustracja świata, polecam!

Moim zdaniem bardzo dobry obraz dający do myślenia! Jedna planeta, a tak różne światy, trzeba to zobaczyć i usłyszeć w kinie :) tylko ludzie nie komentujcie podczas oglądania, bo będziecie przeszkadzać innym!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie jeszcze można zobaczyć ten film?

do poniedziałku nie dam rady, czy pozniej nikt nie bedzie go grał?
Też myślałem że nie zdążę, bo w pierwszy tyg. były tylko 3 seanse ,ale po wejściu na salę było pełno z wyjątkiem 2 pierwszych rzędów, i już wiedziałem, że będą grali dalej, bo kto by zdjął film który zapełnia salę ... więc głowa do góry
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie niesamowity

Tylko muzyka i obraz - bardzo wymowne. Poszłam na ten film z myślą o pozytywnym doładowaniu, wyszłam przygnębiona. Dobrze, że nie wzięłam dzieci - gimnazjalistów. Film warty obejrzenia, daje do myślenia. Tylko czy jednostka ma wpływ na cokolwiek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smutek, zachwyt i ciarki po plecach

Wyszłam z kina w deszczowy wieczór ze świadomością swojego bezpiecznego miejsca na ziemi ale i poczuciem przynależności do ŚWIATA choć on i piękny i straszny. Ucieszyła mnie pełna sala kinowa i zastygłe w milczeniu chrupanie popcornu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

16września 2011 premiera na świecie a u nas ponad rok później i to tylko w jednym kinie...żenada!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny film w małej salce

Nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam film siedząc na zapełnionej do ostatniego miejsca (!) sali. Chyba jeszcze za czasów kultowego kina Bajka we Wrzeszczu. A Krewetce pogratulować rozeznania w gustach widzów: ten film wyświetlają w małej salce , a niedawno byliśmy na jakiejś żałosnej komedyjce sami na ogromnej sali. Chociaż na plus Krewetki, ze wogóle wyświetla, a inne kina nie. Początkowo nie mogłam załapać jakiej myśli przewodniej podporządkowany jest ten ciąg pięknych obrazów. W połowie seansu zaczeło sie ukladać. Ale interpretacji może byc wiele - zależy co komu w duszy gra. Mnie jakoś mimo woli nasuwała sie refleksja że jest nas ludzi już za dużo na tej ziemi i za bardzo zmieniamy jej naturalny porzadek i piękno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pierwsze 30 min nie składne, obrazy bez przeslania, ale potem......

Pierwsze 30 min nie składne, obrazy bez przesłania, ale potem "akcja" się rozkręciła.Nie potrafię opisać filmu. Coś zupełnie innego w jak najbardziej pozytywnym sensie.
Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie tylko krewetka!!!!!!

film bedzie grany od piątku (16.11) do środy (21.11) w Klubie Filmowym w Gdyni. polecam film cudny, kino równiez :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SAMSAEA

Wdpaniały film.Wspaniały dokument przyrody i ludzkich tworów. Trzeba go obejrzeć.!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

warte obejrzenia

ciekawe, jest to cos "innego", na pewno wartosciowego do obejrzenia - jak roznorodny jest swiat, po opiniach spodziewalam sie czegos lepszego niz zobaczylam, po zwiastunie spodziewalam sie lepszej muzyki - niemniej polecam bo i dokument i muzyka jest b dobra, mnie sie bardzo podobalo choc spodziewalam sie ( w oparciu jedynie o opienie innych) czegos lepszego

Samsara

Film cudny- piękna muzyka medytacyjna i treść zmusza do zastanowienia się nad sobą i poczucia bycia wdzięcznym za dar Życia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samsara

Wspaniały film. Wspaniały dokument o tworach przyrody i ludzi.Zmusza do różnych przemyśleń. Warto ten film obejrzeć. Sara
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Quo Vadis (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Quo Vadis . Przeczytaj o filmie.

Hrabia Monte Christo (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hrabia Monte Christo . Przeczytaj o filmie.

John Wick (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: John Wick . Przeczytaj o filmie.

do góry