Widok
Oj niczego koncert nie urwał. Był za późno jak dla dzieci a zbyt infantylny jak dla dorosłych. Czy moge zdjąć buty, opilam się wody i bekam itp. Jak nie mówiła było w miarę ok - nic porywającego za to jak animowała człowiek czuł się zażenowany. Za to Jolka, Jolka wybrzmiała super. Btw myślę, że sto lat było odśpiewane Felicjana Andrzejczaka ale tego artystka tez nie zrozumiała i wymusiła sto lat dla siebie. Lubiłam jej twórczość do tej pory ale mam niesmak po wypowiedziach
Wysoki poziom artystyczny
To było show a nie stanie przy mikrofonie. Za późno dla dzieci! Koncert za długi. Dziewczyna na bardzo dobry kontakt z publicznością, jest skromna, grzeczna, program nawiązywał do kultury polski literatury, wsi i religii. Bardzo ciekawe wstawki przelot nad fanami, maklowicz oraz goście śpiewający wraz z nią. Sto lat było dla pana felicjana ale artystka nie zrozumiała i wymusiła na sali odśpiewanie dla siebie. Bardzo fajnie dodany wątek ślubu i pokazanie męża. Widać se się kochają. Impreza genialnie zorganizowana. Przyjechaliśmy Skm i wróciliśmy Skm. Ani razu nie zastanawiałam się co dalej.
Fajna impreza warto było.
Fajna impreza warto było.
Udany wieczór
Bardzo dobra organizacja powrotu: brawo ZTM, zarząd miasta i policja. A koncert po kilku piosenkach się rozkręcił i temu, kto chciał, zapewnił dobrą zabawę. Również efekty: "kolejka linowa", światła i dymy dodały blasku Sanah z gośćmi - Felicjanem Andrzejczakiem i Grzegorzem Turnauem. Dziękuję!