Widok

Sanah porywa Stadion w Gdańsku

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudownie ️
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 86

Jak to jaki ?

Wybrany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Był dramat, tysiace nie doczekały do końca koncertu xd Byłem na trybunach to po ostatniej nadziei exodus. To nawet nie jest 5% tego co daje Podsiadlo na koncertach stadionowych. Pierwszy i ostatni raz
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wiem skąd zaskoczenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy te fajerwery

To ze stadionu słychać?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Port service.

Zapachowe fajerwery.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dzwoń po antyterrorystów

skoro porywa.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lepsze to niż rap, kizo, szmata i te inne ćpuny promujące narkomanie oraz nienawiść do Policji. #MuremZaPolskimMundurem!
popieram tę opinię 99 nie zgadzam się z tą opinią 26

Co to jest Sanah?

Czy to jakiś egipski bóg?
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 33

Jak potrafisz pisać głupkowate komentarze na raporcie

To pewnie też potrafisz używać google.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

ciekawe

ile będzie chciała za niego okupu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

zaplacili ze by popatrzec w ekran
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 6

Super dziękujemy nikt tego stadionu nie chce nawet za darmo takie gigantyczne straty przynosi a ona go porywa i niech nie

niech nie oddaje najlepiej jeszce władze miasta z urzednikami niech porwie :)
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 18

Proponuję przyjść na mecz

Na stadionie mogłoby si dziać więcej ale źle nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podsiadło

Jednym koncertem załatwia sprawe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koniec

Czy już się koncert skończył?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepsze od ciebie parówo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Gość

Wyjątkowy koncert, wspaniałe przeżycie, prawdziwa uczta. Naprawdę warto było się tam znaleźć!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 11

Rewelacja!!!

Koncert był cudowny!!! Do tej pory jakoś nie byłam jej wielka fanką, ale dziś dala takiego czadu, że jestem pid jej wrażeniem!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 11

Xyz

Poszłam na koncert ze swoją córka. Dość niechętnie. Muszę jednak przyznać, że spędziłam miło wieczór a Sannah dała z siebie wszystko.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 10

Raz z córka wysyłasz nie lamentuj.

Jutro wrócisz nad talerzyk do kochanka ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polska

A ja dalej mam koncert. W korku. Tak słabej organizacji ruchu to nie widziałem w życiu. Bajzel, wszystko stało przed, stoi po, główne ulice pozamykane, światła powłączane, policja tylko się patrzy. Dramat.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Skm

To samo dotyczy powrotu skm....służby które powinny być doinformowane kompletnie zero wiedzy, krążyłam z dziećmi 45 min do około stadionu aż w końcu musiałam niestety użyć nerwów.....pseudo ochrona, informatorzy wogole nie poinformowani o organizacji. Poza tym koncert bardzo bardzo fajny .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Same dzieci na koncercie i nic więcej !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oj niczego koncert nie urwał. Był za późno jak dla dzieci a zbyt infantylny jak dla dorosłych. Czy moge zdjąć buty, opilam się wody i bekam itp. Jak nie mówiła było w miarę ok - nic porywającego za to jak animowała człowiek czuł się zażenowany. Za to Jolka, Jolka wybrzmiała super. Btw myślę, że sto lat było odśpiewane Felicjana Andrzejczaka ale tego artystka tez nie zrozumiała i wymusiła sto lat dla siebie. Lubiłam jej twórczość do tej pory ale mam niesmak po wypowiedziach
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

Twoje btw jest

SLABE, zalosne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie znam tej pseudo gwiazdki na jeden sezon
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wysoki poziom artystyczny

To było show a nie stanie przy mikrofonie. Za późno dla dzieci! Koncert za długi. Dziewczyna na bardzo dobry kontakt z publicznością, jest skromna, grzeczna, program nawiązywał do kultury polski literatury, wsi i religii. Bardzo ciekawe wstawki przelot nad fanami, maklowicz oraz goście śpiewający wraz z nią. Sto lat było dla pana felicjana ale artystka nie zrozumiała i wymusiła na sali odśpiewanie dla siebie. Bardzo fajnie dodany wątek ślubu i pokazanie męża. Widać se się kochają. Impreza genialnie zorganizowana. Przyjechaliśmy Skm i wróciliśmy Skm. Ani razu nie zastanawiałam się co dalej.
Fajna impreza warto było.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jest nijaka i nudna jak flaki z olejem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udany wieczór

Bardzo dobra organizacja powrotu: brawo ZTM, zarząd miasta i policja. A koncert po kilku piosenkach się rozkręcił i temu, kto chciał, zapewnił dobrą zabawę. Również efekty: "kolejka linowa", światła i dymy dodały blasku Sanah z gośćmi - Felicjanem Andrzejczakiem i Grzegorzem Turnauem. Dziękuję!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Koncert ciekawy, dobrze się bawiliśmy. Organizacja wpuszczania na koncert fatalna, parking P8 totalna porażka. Nie dość że drogi to wyjazd z niego zajął nam 1,5 h. Zero policji która kierowała by ruchem. Kierowcy pozostawieni sami sobie. Wielki minus dla miasta za organizację
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kiepsko

Wszystkie piosenki na jedno kopyto, od lat to samo. Dla młodszej młodzieży w sam raz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry