Widok

Sanatorium Alma

Witam jade na turnus od 26 czerwca z Torunia. Mam nadzieje,ze cos polepszylo sie w tym osrodku poprzednie komentarze zniechecily mnie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

10 wrzesnia jadę autem moge zabrać z Torunia lub okolic kontakt tel 691151009
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj Zibi
Kiedy jedziesz?

Masz rację Gosiu. Piotr jest chyba urodzonym optymistą i potrafi swoim optymizmem zarażać innych. Dzięki za wszystko. Pozdrawiam całe grono pozytywnie zakręconych z Waszego turnusu. Kurujcie się , odpoczywajcie i bawcie. Odezwę się z Almy :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie piękny termin tylko się cieszyć i korzystać z uroku morza

Zawsze jest fajnie wszystko zależy od nas pozdrawiam

Gosiaczku, miłej atmosfery, trafnych zabiegów. Prawdę mówiąc choć się nie znamy z Piotrem to Piotr potrafi pisząc dodać optymizmu. Odezwij się jak tam będziesz...pozdrawiam Gosia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj w klubie Agnieszko

Witajcie Grupowicze,
i ja do Was dołączam się jeśli pozwolicie. Turnus zaczynam 26.06 i to pierwszy mój raz.Również się bardzo lękam jak to będzie.
Pozdrawiam Agnieszka

Hej Beata, tylko potrzeba dobrego i pozytywnego nastawienia :).

Hej Sylwia, ja też się boję...ale będzie ok.Do zobaczenia w Almie.

Hej Gosia15, też jae od 26.06 będzie dobrze! Pozdrawiam Agnieszka

Gosiu, chętnie ale już za późno. Do mojego wyjazdu zostało 12 dni. Zazdroszczę wam trochę takiej fajnej ekipy i jej prowodyra. Oj będzie się działo, czuje to już teraz przez skórę . Pozdrawiam Twoja imienniczka :-)

Małgoś! będzie super, też już Was jest na forum spora grupka :).Jak już tam będziesz napisz na forum co i jak każdy postrzega inaczej świat. Pogoda, nastawienie i będzie super. Pozdrawiam Gosia

Hej Małgoś!
Masz rację, Piotr1968 ma dużo pozytywnej energii, mam nadzieje że wystarczy jemu tej energii na cały pobyt :). Małgoś zmień termin i dawaj z nami ::) Pozdrawiam Twoja imienniczka :)

Ale fajnie !. Macie organizatora imprez taneczno - rozrywkowych i pewnie nie tylko. Szkoda ,że ja będę jeden turnus wcześniej. Pozdrawiam Gosia :-)

Cześć Gosia :-)
Tak, masz rację. Na poprzednich turnusach pisałem oficjalnie podanie z zakresem imprezy i odpowiedzialnymi osobami.
Ale SPOKO
Są jeszcze inne sprawdzone miejsca na zewnątrz. Bardziej bezpieczne.
Będę dzień wcześniej to obczaję co i jak.
Może ognisko gdzieś zorganizujemy.
Zobaczymy na miejscu :-))))
Piotr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Piotr,
Super plan jestem za..........Uzgodnij tylko z właścicielami.. Obecny turnus nie uzgodnił muzyki pod wiatą i na dywanik poszli, kolumny zostały im rekwirowane. Jest teraz znajomy z którym byłam rok temu w innym ośrodku stąd podpowiedzi dla nas. Miłego dnia. Pozdrawiam Małgorzata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

może jedziesz z Białegostoku? Mam 4 miejsca, napisz bszulecki@wp.pl

Tak, masz racje Andzia grupka chętnych z przydziału do Almy coraz liczniejsza. A mój entuzjazm gdzieś się zapodział i im bliżej , to jakoś bardziej się boję. Mam nadzieję, że jednak niepotrzebnie. Pozdrawiam Gosia :-)

Hejka Piotr,
Już możemy odcinać kupony:) i ...ALMA. Pozdrawiam Gosia
do góry