Widok
premiera
Ciekawy trzymający w napięciu przygodowy triller, niektóre sceny np. o wplątaniu się linki we włosy są makabrycznie ciężkie dla widzą kobiety szczególnie. Warto obejrzeć tą lekcję przetrwania. Nie jest to może Avatar, na którym moja szczęka bezwładnie opadła na kolana, ale również dobra historia zdeterminowanych grotołazów, która napewno widzowi dostarczy wrażeń...
extremum w jaskiniach
Byliśmy z mężem, bardzo nam się podobał.
Historia, jak twierdza prawdziwa, wiec tym bardziej ekscytująca.
Cameron jak zwykle się popisał, kawał dobrej roboty.
Oddech łapałam z rzadka, rękę męża częściej.
Cisza na sali głęboka - widać popcorny nie smakowały jak zwykle.;}
Piękna dziura w Ziemi, a w niej bardzo trudne decyzje do podejmowania i
napięcie , które nie opuszcza do końca filmu.
Po filmie trzeba odreagować na spacerku i dobrym winku
Idźcie zdecydowanie.
Historia, jak twierdza prawdziwa, wiec tym bardziej ekscytująca.
Cameron jak zwykle się popisał, kawał dobrej roboty.
Oddech łapałam z rzadka, rękę męża częściej.
Cisza na sali głęboka - widać popcorny nie smakowały jak zwykle.;}
Piękna dziura w Ziemi, a w niej bardzo trudne decyzje do podejmowania i
napięcie , które nie opuszcza do końca filmu.
Po filmie trzeba odreagować na spacerku i dobrym winku
Idźcie zdecydowanie.
Beznadzieja!!!
Jeżeli ktoś chce kogoś utopić, to po tym filmie na pewno nie będzie mieć skrupułów i braków technicznych. To nie film o pięknie podziemnego świata tylko jedna wielka rzeźnia - horror, ale jak na horror zbyt drastyczny, bo przecież oparty na faktach... Poza tym po godzinie naprawdę miałam już dość z powodu nudnej akcji.
życiowe wybory inny świat
jeżeli ktoś oczekuje krwi, strzelaniny, morderstw, oderwanych od realności efektów specjalnych - inaczej komercyjnej/konsumpcyjnej papki to NIE POLECAM
Ale
w zamian zachęcam, do obejrzenia fenomenu natury, innego świata, marności bytu ludzkiego i wyborów. Wyborów oderwanych od prawa, pseudo etyki w miejsce miłości, szacunku instynktu przetrwania ukrytych głębiej praw ludzkich i stwórcy.
Film nie porywa akcją ale może być nie zapomniany. Jestem pod wrażeniem, a nie jestem grotołazem.
Ale
w zamian zachęcam, do obejrzenia fenomenu natury, innego świata, marności bytu ludzkiego i wyborów. Wyborów oderwanych od prawa, pseudo etyki w miejsce miłości, szacunku instynktu przetrwania ukrytych głębiej praw ludzkich i stwórcy.
Film nie porywa akcją ale może być nie zapomniany. Jestem pod wrażeniem, a nie jestem grotołazem.
Sanctum? totalne dno
Totalne dno!
Film na poziomie programu Jerry Springer Show
no... może przesadziłem :-)
O ile Titanic można tolerować bo opowiedziany jest interesująco, to w Sanctum jest zwykłe babranie się w g... połączone z nudą.
Natomiast poziom studium ludzkiej natury kojarzy mi się z filmem "Love object" . Trzeba być "miłosnikiem" tego rodzaju kina.
Ja dziękuję temu panu (Jamesowi Cameronowi) - będzie musiał długo mnie przekonywać bym poszedł na jego film.
A efekty 3D? No cóż zauważyłem, że czasem napisy były na pierwszym planie, czasem pomiędzy pierwszoplanową postacią a resztą a czasem w głębi...
Film na poziomie programu Jerry Springer Show
no... może przesadziłem :-)
O ile Titanic można tolerować bo opowiedziany jest interesująco, to w Sanctum jest zwykłe babranie się w g... połączone z nudą.
Natomiast poziom studium ludzkiej natury kojarzy mi się z filmem "Love object" . Trzeba być "miłosnikiem" tego rodzaju kina.
Ja dziękuję temu panu (Jamesowi Cameronowi) - będzie musiał długo mnie przekonywać bym poszedł na jego film.
A efekty 3D? No cóż zauważyłem, że czasem napisy były na pierwszym planie, czasem pomiędzy pierwszoplanową postacią a resztą a czasem w głębi...
Nuda, nuda i jeszcze raz nuda!
W tym filmie jest tylko nuda...
nuda...
nic się nie dzieje...
Nic dziwnego że na webfilm.pl dostał tylko 6,7 punkta.
Jak film nie ma 8,5 to nie warto iść.
Wielokrotnie przekonałem się o tym - również tym razem.
Niestety oceny przeczytałem po wyjściu z kina... :(
Stracony czas na oglądanie tej nudy
nuda...
nic się nie dzieje...
Nic dziwnego że na webfilm.pl dostał tylko 6,7 punkta.
Jak film nie ma 8,5 to nie warto iść.
Wielokrotnie przekonałem się o tym - również tym razem.
Niestety oceny przeczytałem po wyjściu z kina... :(
Stracony czas na oglądanie tej nudy
Nie polecam
Byłam wczoraj i żałuje.
Bardzo krwawy, makabryczny film.
Wyszłam przed końcem, więc być może nie mam właściwego i pełnego obrazu całości.
Ale nie mogłam wytrzymać gdy w oczekiwaniu aż akcja się rozwinie widziałam tylko trupy i strzępy ciała.
Zrezygnowałam z zapoznaniem się z pointą (o ile taka była!? ha, ha, ha!) i wyszłam z poczuciem straty czasu i pieniędzy.
Bardzo krwawy, makabryczny film.
Wyszłam przed końcem, więc być może nie mam właściwego i pełnego obrazu całości.
Ale nie mogłam wytrzymać gdy w oczekiwaniu aż akcja się rozwinie widziałam tylko trupy i strzępy ciała.
Zrezygnowałam z zapoznaniem się z pointą (o ile taka była!? ha, ha, ha!) i wyszłam z poczuciem straty czasu i pieniędzy.