Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ppj - opinia wątek zamknięty Byłam dziś po raz kolejny i jestem zawiedziona. W 4-gwiazdkowym hotelu...
~ppj
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 maja 2015

Czystość saun wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce. Ocena ogólna 4 ale powinna być dwója! Sauny niestety...
~Grzegorz
-

dodano: 23 października 2014

Darek - opinia wątek zamknięty Miłe, estetyczne kameralne miejsce. Jedynym zastrzeżeniem jest łaźnia parowa...
~Darek
1

dodano: 15 stycznia 2013

apogeum odprężenia :) wątek zamknięty najlepszy masaż klasyczny jaki miałam. polecam Panią Justynę
~JR
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 maja 2014

ma plusy i minusy wątek zamknięty Dziś korzystałam z tego miejsca po raz pierwszy. Z pewnością mogę...
~wildfemale
-

dodano: 17 kwietnia 2014

miejsce do którego warto powrócić wątek zamknięty Jest takich miejsc naprawde mało gdzie można znalezć miła obsługę, wysoką...
~Bardzo zadowolona
-

dodano: 11 marca 2014

w 100 % polecam wątek zamknięty kolejne babskie popołudnie w 100 % spełnione - pełen relaks, czas tylko dla...
~Magda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 października 2012

masaż relaksacyjny - polecam ! wątek zamknięty po codziennej bieganinie polecam wszystkim pół godzinny masaż relaksacyjny !...
~jagoda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 czerwca 2011

bardzo miło wątek zamknięty byłem już kolejny raz w łaźni parowej. obsługa przemiła. naprawdę trudno się...
~staszek
-

dodano: 17 czerwca 2011

miło, kameralnie, przyjemnie wątek zamknięty wybrałem się dzisiaj z przyjacielem do sauny. przywitała nas miła i...
~michal/multisport
-

dodano: 10 czerwca 2011

Olcia1212 - opinia wątek zamknięty Nie polecam!!!!
~Olcia1212
-

dodano: 16 maja 2011

POLECAM wątek zamknięty Wczoraj byłam na peelingu ciała, chciałabym podziękować Pani wykonującej...
~Agnieszka
-

dodano: 10 maja 2011

Tomek - opinia wątek zamknięty Goraco polecem zabiegi w tym SPA, w szczególności masaze. Bardzo miła...
~Tomek
-

dodano: 14 kwietnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Witam, przypadkiem trafilem do SAND SPA w hotelu SCANDIC Gdańsk, skorzystalem...
~Krzysztof
1

dodano: 22 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry