Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Irmina - opinia wątek zamknięty Polecam salon p. Agnieszki. Jako kosmetolog trafnie zdiagnozowała problemy...
~Irmina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty Polecam gabinet Sanus Per Agnes. Pełen profesjonalizm, świetna...
~daria
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 października 2012

sa - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką Pani Agnieszki. Regularnie korzystan z róznych...
~sa
-

dodano: 23 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem salon kosmetyczny Sanus per Agnes. Pani Agnieszka...
~Iwona
-

dodano: 23 kwietnia 2012

Polecam wątek zamknięty Koleżanka poleciła mi ten salon, ja również polecam. Pani Agnieszka bardzo...
~Anna Jabłońska
-

dodano: 22 kwietnia 2012

Rewelacja!!! wątek zamknięty Po kilku nieudanych wizytach i seriach zabiegów w innych salonach w końcu...
~ryjek
-

dodano: 21 marca 2012

Beata Madejska - opinia wątek zamknięty świetny kontakt z klientem, profesjonalnie wykonana usługa i przemiła...
~Beata Madejska
-

dodano: 20 marca 2012

Rewelacyjny salon kosmetyczny. wątek zamknięty Polecam serdecznie salon kosmetyczny Sanus per Agnes oraz Panią Agnieszkę...
~didi
-

dodano: 13 marca 2012

Wspaniałe miejsce i obsługa! wątek zamknięty Byłam pierwszy raz w Gabinecie Sanus Per Agnes i korzystałam z pakietu usług....
~Alicja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2010

polecam serdecznie wątek zamknięty Fachowa, profesjonalna i kompleksowa obsługa.Indywidualne podejście do...
~Ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2010

MEGA ZADOWLONY Klient :) :) :) wątek zamknięty Z czystym sumieniem poleciłem znajomym mogę również polecic też i wam ten...
~Tomek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry