Widok
Saturn - reklamacja
Witam ponownie wyruszam do sklepu mieszczącego w galerii bałtyckiej Gdańsk-Wrzeszcz firmy SATURN ,pouczony przez prawnika uzbrojony w pisma z reklamacją towaru słuchawki Beats Solo HD CT białe za 729 zł .Raz mnie spławili w dziale reklamacji zamierzam opisać gdzie się da łącznie z Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów - Delegatura w Gdańsku .Ufam że w okresie Świątecznym okresem cudów pracownicy reklamacji firmy Saturn zachowają się jak należy .Proszę uważnie obserwować na bieżąco postaram się informować. Mariusz.
Reklamacja w ustawowym terminie 14 dni została odrzucona czyli cytuje 28.12 2014 .O godz 17:07 zadzwonił telefon pani przedstawiła się że jest z saturna i złamanie pałąka słuchawek beats solo hd nastąpiło z mojej winy porzez nie umiejętne rozgiecie pałąka tak stwierdził serwisant z radomia .Poprosiłem o przesłanie wyników ekspertyzy drogą pocztową ,pani obiecała przesłać jako że rozmowy są nagrywane potwierdziłem dane adresowe .Miedzy czasie po telefonie jak że mam do saturna 65km zawitałem do galerii bałtyckiej i odebrałem uszkodzone słuchawki ,po zapytaniu o ekspertyzę młody człowiek odpowiedział że nic nie wie jak obiecali przesłać pocztą to prześlą .Do dzisiaj nie otrzymałem pocztą żadnej ekspertyzy od saturna .Słuchawki podczas pobytu w reklamacji dodatkowo uszkodzono poprzez oderwanie osłony gumowej i zagubienie jej .Żarty się skończyły byłem u rzecznika praw konsumenta tam złoże skargę .Będę dalej informował .Popieram nie kupujcie w saturnie galeria bałtycka gdańsk wrzeszcz .Dziwie się że dyrekcja w warszawie pozwala na to a pani wioletta batóg rzecznik saturna uśmiecha się .Walka się dopiero zaczeła.