Widok

Sceny dla dorosłych, czyli sztuka kochania

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Sceny dla dorosłych, czyli sztuka kochania.
Teatr Capitol w Warszawie Sceny miłosne, czyli sztuka kochania "SCENY DLA DOROSŁYCH" - brawurowa komedia w gwiazdorskiej obsadzie mistrzów scenicznego humoru. Jak wiadomo, na ekranie czy na scenie, momenty muszą być. Na tematy męsko-damskie można rozmawiać bardzo pikantnie, uroczo frywolnie, a w tym spektaklu przede wszystkim z ogromnym poczuciem humoru! To dwie i pół godziny serdecznego ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie byłem i....

Same pozytywy a wg mnie tragedia , rozśmieszyło mnie może 2 razy -jednak gąsu jest super. Generalnie nie polecam humor taki grzeczny bez jaj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

super ale kultura widza ....

spektakl super. Pani Skrzynecka petarda!!! Gąsowki również. Spektakl interaktywny. Przykre jest to, że jak na koniec przedstawienia aktorzy stali na scenie, wypowiadali się jeszcze, mieli owacje na stojąco, część widzów wychodziła z sali bo spieszno im było po kurtki do szatni. Ludzie - trochę kultury!!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 6

czego się spodziewasz, przecież takie spektakle robi się dla mas i dla pieniędzy,. To na pewno nie jest żadna tam kultura, takie dicso polo plus znane twarze żeby ludzie przyszli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

speed dating

Czy ktoś był na dzisiejszym speed dating? Niestety, nie dojechałam a jestem ciekawa jak było.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam ...

Zlepek mało śmiesznych scenek ...w dodatku wplecione nie potrzebnie żarty z konkretnej opcji politycznej . Stracony czas i pieniądze
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gąsowski podepnie się wszędzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak grali by w trojke to podzial bylby na trzy,jak w dwojke to na dwa ........................

Świetny spektakl komediowy

Już dawno się tak nie uśmiałem, ubawiłem do łez (dosłownie), jak na tym spektaklu. Mistrzostwo i Profesjonalizm w każdym calu. Ludzie, polecam!!!
do góry