Widok
Sceny miłosne dla dorosłych
Opinie do spektaklu: Sceny miłosne dla dorosłych.
Zbigniew Książek
Premiera/wznowienie: 31.03.2017
Preferencje wiekowe: 15+
Brawurowe i niekonwencjonalne teksty o prozaicznych sprawach damsko-męskich. Humor połączony z erotyką. Dowcipne dialogi, zaskakujące pointy, aktualne tematy o związkach uczuciowych, dynamiczne piosenki, to tylko niektóre z atutów tego przedstawienia. Wszystko to co wydarzyć się może, gdy w ...
Przejdź do spektaklu.
Zbigniew Książek
Premiera/wznowienie: 31.03.2017
Preferencje wiekowe: 15+
Brawurowe i niekonwencjonalne teksty o prozaicznych sprawach damsko-męskich. Humor połączony z erotyką. Dowcipne dialogi, zaskakujące pointy, aktualne tematy o związkach uczuciowych, dynamiczne piosenki, to tylko niektóre z atutów tego przedstawienia. Wszystko to co wydarzyć się może, gdy w ...
Przejdź do spektaklu.
Opinie powyżej zdradzają to, że nie byliście na spektaklu...
Sztuka zrobiona jest w taki sposób, że nie ma jednego głównego wątku, ale jest kilka scenek o zalotach i genezy powstania romansów. Jak ktoś chce zobaczyć seks na scenie to chyba wyjdzie rozczarowany ;) Fajna sztuka, aczkolwiek wolałabym jeden wątek pociągnąć niż zaczynać cały czas nowe, urywać i śpiewać piosenkę. Może zabrzmi banalnie ale dla mnie za dużo tego śpiewania było, a mało sztuki samej w sobie.
Kiedyś Muzyczny miał sztuki
Byłem na przedstawieniu licząc na dobrą i luźną formę rozrywki teatralnej. Niestety całość okazała się przedstawieniem marnym, aczkolwiek aktorzy grali wspaniale i widać było ich starania. Sztuka nie ma żądnej fabuły, po krótkich, nawet czasami zabawnych scenkach małżeńskich, partnerskich itp. są każdorazowo piosenki, które w ogóle nie wpadają w ucho. Widać po sali oczekiwanie na ich zakończenie, aby obejrzeć kolejną scenkę, niestety często mało śmieszną. Wielokrotnie gościłem w teatrze i ceniłem sobie jego poziom jeszcze za Dyrektora Macieja Korwina. Szkoda że obecnie nie ma tego klimatu i takich przedstawień co kiedyś. "Sceny miłosne" ewidentnie ukazują tą lukę.