Widok
Ściema
W dniu 03.06.2011r., telefonicznie zamówiłem zestaw obiadowy. Pani, przez telefon określiła czas dostawy na 45 minut.(godziny popołudniowe).Po ok. 1 godz. nie otrzymałem posiłku, zatelefonowałem. Pani stwierdziła, że nie ma zamówienia i pewnie jest w drodze, nie podała orientacyjnego czasu dostawy. Po 75 minutach(1 godz. 15 min.) posiłku nadal nie było. Zatelefonowałem pod numer 501 132 132, pod którym niby można złożyć uwagi kierownikowi. Odebrała ta sama Pani. Poprosiłem o kontakt z kierownikiem. Niby została przekazana słuchawka, w której ta sama Pani podawała się za kierownika. Ponownie poprosiłem o przekazanie słuchawki kierownikowi. Pani stwierdziła, że z nim rozmawiam. Po chwili, że to Ona przyjęła zamówienie. Cały czas rozmawiałem z jedną i tą samą osobą. Tłumaczeniem były korki. Ok, rozumiem. Ale wtedy należy podać czas oczekiwania z uwzględnieniem korków. W tym samym czasie, jako ciekawostka, moja żona przejechała samochodem z osiedla Cztery Pory Roku na Orunię Dln i z powrotem.Podziękowałem za żywność wożoną ponad 30 min w samochodzie.Telefon do kierownika to ściema. Na ten numer składa się zamówienia. Jedzenie mają ok i jest go sporo, natomiast obsługa, panie pośle do.
Moja ocena
Pizzeria Leone
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 6
jakość potraw: 6
czas realizacji: 1
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6