Widok
Scorpions
[lead]Po czterech latach przerwy Scorpions ponownie wystąpi w ERGO ARENIE na granicy Gdańska i Sopotu. Koncert naszpikowany największymi przebojami i z fantastyczną atmosferą polskich fanów odbędzie się 22 czerwca 2023 roku. Bilety do regularnej sprzedaży trafią 25 listopada, a dzień wcześniej kupić je będą mogli zarejestrowani użytkownicy platformy Bilet Serwis. [/lead]Obchodzący niedawno 57. ...
więcej
więcej
biletserwis chyba trochę przegina jako monopolista na ten koncert
Biletserwis przycina na każdym bilecie opłatę serwisową, tj. 50 zł serwisu w przypadku dwóch biletów. A za jaki serwis? Biletów zwrócić nie możesz, ani wymienić. A jak koncert będzie odwołany, to oddają kasę tylko za bilet, potrącając sobie za wspomniany serwis.
Słabo...
Najkrótszy koncert na jakim byłem. Pierwsze 'goodnight' padło po godzinie i 20 minutach grania. Ludzie nawet nie wołali o bis bo mało kto zorientował się, że mowa o końcu koncertu. Chyba panowie sami źle się z tym czuli, bo zagrali jeszcze 15 minut i zeszli ze sceny. W cenie biletu 430 zł można chyba oczekiwać, że 2 godzinny koncert to przyzwoite minimum. Chyba nie pocieszyła by mnie nawet złapana plastikowa kostka do gitary ani spocony ręcznik. Szkoda... jakoś inaczej mi się teraz słucha Scorpionsów.