Widok
Scrooge
Opinie do spektaklu: Scrooge.
Muzyka, libretto i piosenki - Leslie Bricusse;przekład - Małgorzata Ryś;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Rafał Jacek Delekta;scenografia - Paul Farnsworth;choreografia - Tudor Davies.
Przejdź do spektaklu.
Muzyka, libretto i piosenki - Leslie Bricusse;przekład - Małgorzata Ryś;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Rafał Jacek Delekta;scenografia - Paul Farnsworth;choreografia - Tudor Davies.
Przejdź do spektaklu.
SKANDAL
Jak można niszczyć taki teatr!!!!!
Wszystkie wspaniałe spektakle odchodzą do lamusa. SCROOGEA widziałem nawet nie wiem ile razy łza się kręci w oku. To co teraz jest grane nie dorasta do pięt dawnym spektaklom. Myślę że Scrooge na siebie zarobił bilety szły jak woda. RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie wspaniałe spektakle odchodzą do lamusa. SCROOGEA widziałem nawet nie wiem ile razy łza się kręci w oku. To co teraz jest grane nie dorasta do pięt dawnym spektaklom. Myślę że Scrooge na siebie zarobił bilety szły jak woda. RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze
chcialbym powiedziec, ze niema sensu robic nowych spektakli, tylko trzeba wznowic scrooga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spektakl byl z*******y!!!!!!!!!!! Pan Sledz super!!!!!!! Ale najlepsze w tym wszystkim byly dzieciaki...Bardzo mi sie podobal syn pani Doroty Kowalewskiej (niepamietam jak mial na imie...) Chcialbym, zeby wyszlo jeszcze takie przedstawienie z dziecmi.
P.S. Chlopcze jestes very good!
P.S. Chlopcze jestes very good!
Panie dyrektorze
Przez to, ze niezostala wykupiona licencja stracil pan z 20000 widzow!!!!!!!!!!!!! Spektakl byl super!!! Nie rozumiem o co wam chodzi!!! Juz chyba powinny byc pieniadze na licencje!! Przeciez moznaby znalezc jakiegos sponsora!! Panie dyrktorze ja jestem jednym z tych 20000 widzow, i wiem, ze posostale 19999 widzow mysli tak samo!!! Jak to rzedstawienie zostanie odnowione przysiegam, ze postaram sie zobaczyc je wszystkie!!!!!!!!!!!!!!
Coś pięknego :)
Witam wszystkich fanów Scrooga :) powiem szczerze bardzo żałuje że musieliśmy pożegnać się z tym spektaklem ;(( widziałem każde przectawienie ale z drugiej strony byłem solista w Scrooge grałem małego Tima naprawdę coś pięknego :) Mam nadzieje ze już nie długo zobaczę to przectawienie siedząc tym razem na widowni. Pozdrawiam