Widok
Sea Towers
Wieże Sea Towers zlokalizowane są w stale rozwijającej się Nadmorskiej Strefie Prestiżu, tuż przy samym Nabrzeżu Prezydenta, obok Skweru Kościuszki.
Lokalizacja pozwala cieszyć się bliskością morza, walorami widokowymi, jak również korzystać z infrastruktury i atrakcji centrum Gdyni. Budynek sąsiaduje nie tylko ze Skwerem Kościuszki i bulwarem nadmorskim, nieopodal znajduje się także Teatr Muzyczny, Gdyńskie Centrum Filmowe oraz Śródmieście z szeroką ofertą rozrywkową, gastronomiczną oraz ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
koszmar
może i widok jest z apartamentu na którymś tam piętrze, ale współczuje tym co tam będą mieszkać i nie będą mogli otworzyć okna. A wracając do widoku... z zewnątrz to ten "kloc" wcale nie wygląda! niszczy panoramę miasta, widać go prawie z każdego miejsca w centrum... koszmar... wyłania się niczym godzilla zza każdego budynku :( sam projekt może niczego sobie, ale wykonanie i umiejscowienie tej wierzy z betonu w danym miejscu mija sie z jakimkolwiek poczuciem estetyki!
Ale z was kretyni :)
To sie wam nie podoba tamto tez nie. Patrzac na swiatowe metropolie pogratulujcie sobie ze Gdynia nigdy taka nie bedzie. Nie podoba sie wysoka zabudowa i bloki z betonu? wyprowadz sie za miasto :) Dla mnie objekt jest naprawde na poczatek niezly lokalizacja tez to jest jak wizytówka. Pozdrawiam
miasto nowoczesne
No to remont już będzie, coś się ruszyło, teraz te wszystkie biedaki co to tak się skarżą, ze budynek samotny szary i niedostępny, zauważą, ze potrzeba było czasu, aby Gdynia te cenne tereny zaczeła unowocześniać, czy rozbudowa portu czy hotele, restauracje czy galerie- bez różnicy, nasze miasto będzie coraz bardziej super nowoczesne, trochę historii ale i duży krok ku Europie :)
HOTEL-TRAGEDIA
Byłem niedawno i chciałem wynajac pokoj w hotelu.Ledwo otworzyły sie drzwi gosc mnie wyprosil,ze wstep wzbroniony obcym. Ludzie,tylko dlatego,ze bylismy z zona w dresach i trampkach. Moze gdyby podjechala limuzyna? Jak dla mnie to ten MOLOCH jest dla bogaczy,politykow i wszystkich z ciemnej strony.
PORAŻKA!!!
1. katastroficzna jakość
2. brak ponad 70% obiecanej infrastruktury
3. w ciagu ost. 3 m-cy ja i sasiedzi bylismy 4 razy wyciagani z zacietej windy przez szparę 40 cm...
4. straszny poglos, kiepskie wygluszenie
5. koszmarna ochrona
6. syf wokol budynku
7. niedostosowana cena do realnej wartosci (rozumiem ze apartamenty na semaj gorze moga kosztowac 12-14 tys/m2 ale inne pietra powinny kosztowac max. 7 tys (podobno ost. po 6,5 tys za m2 poszlo jakies mieszkanie ;) ) - jak tak dalej pojdzie to taniejbedzie zostac sasiadem DODY niz kupic mieszkanie przy obwodnicy ;)
Najgorsze jest to ze ludzie kupujac mieszkania placili za infrastrukture, ktorej.. nie ma. Bo niby dlaczego mialby ktos przy zdrowym umysle placic 20 tys/m2 za mieszkanie w koszmarnym budynku w ktorym nic nie ma... a to co jest psuje sie od pierwszych dni. Widac ze to 1 duza inwestycja Invest komfortu... i musieli sie na czyms uczyc ;)
2. brak ponad 70% obiecanej infrastruktury
3. w ciagu ost. 3 m-cy ja i sasiedzi bylismy 4 razy wyciagani z zacietej windy przez szparę 40 cm...
4. straszny poglos, kiepskie wygluszenie
5. koszmarna ochrona
6. syf wokol budynku
7. niedostosowana cena do realnej wartosci (rozumiem ze apartamenty na semaj gorze moga kosztowac 12-14 tys/m2 ale inne pietra powinny kosztowac max. 7 tys (podobno ost. po 6,5 tys za m2 poszlo jakies mieszkanie ;) ) - jak tak dalej pojdzie to taniejbedzie zostac sasiadem DODY niz kupic mieszkanie przy obwodnicy ;)
Najgorsze jest to ze ludzie kupujac mieszkania placili za infrastrukture, ktorej.. nie ma. Bo niby dlaczego mialby ktos przy zdrowym umysle placic 20 tys/m2 za mieszkanie w koszmarnym budynku w ktorym nic nie ma... a to co jest psuje sie od pierwszych dni. Widac ze to 1 duza inwestycja Invest komfortu... i musieli sie na czyms uczyc ;)
wirtualny spacer po Sea
zarąbiste;)
http://rynekpierwotny.com/i/pokaz/invest-komfort/sea-towers/
widok z ostatniego piętra z tarasu to bajka;))
http://rynekpierwotny.com/i/pokaz/invest-komfort/sea-towers/
widok z ostatniego piętra z tarasu to bajka;))
Mieszkam w Sea Tower i jestem zadowolona. Najgorzej jak się wybpowiadają osoby, które nie mieszkają w budynku. Oni mają najwięcej uwag, ale rzeczywistości nie znają. Obługa bez zastrzeżeń. Ochrona pomocna. Mieszkania ciche, a sąsiedzi fajni. Nie wyobrażam sobie mieszkania, wśród sąsiadów marudzących i narzekających. Mam to szczeście, że u nas mieszkają ludzie otwarci i uśmiechnięci na codzień.