Seargin

Outsourcing IT Doradztwo personalne i rekrutacja

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo profesjonalne podejście. wątek zamknięty Chciałabym pochwalić firmę, a w szczególności Pana Szymona za szczere i...
~Katarzyna M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

Polecam. Pełen profesjonalizm.. wątek zamknięty Chciałem bardzo podziękować seargin za wsparcie w poszukiwaniu projektu,...
~Kontraktor
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

załamka - opinia wątek zamknięty nie wiem co o tym myśleć, jednego razu wydzwaniał do mnie rekruter który...
~załamka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 czerwca 2015

Jest GIT. wątek zamknięty Super firma i ludzie. Fajna atmosfera. Polecam. Bardzo fajna szefowa Asia.
~Pracuś
-

dodano: 28 kwietnia 2015

Polecam wątek zamknięty Bardzo miłe podejście do Kandydatów. Pełna informacja o procesie rekrutacji...
~KArol
-

dodano: 14 marca 2015

Seargin wątek zamknięty Bardzo dynamicznie rozwijająca się firma. Słyszałam wiele pozytywnych opinii,...
~Weronika
-

dodano: 24 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Super ludzie. Świetne podejście. Bardzo się starają...
~NIKO
-

dodano: 20 listopada 2014

Opinia o firmie wątek zamknięty Seargin to jedna z niewielu poważnych firm w Polsce z tej dziedziny (SAp,...
~Hanna
-

dodano: 5 listopada 2014

Super polecam Seargin SAP wątek zamknięty pomocni ludzie w kwestii pomocy w znalezieniu pracy IT
~saper
3

dodano: 9 kwietnia 2014

Solidna firma. wątek zamknięty Muszę przyznać, że firma jest bardzo profesjonalna, co niestety rzadko się...
~Wiktoria
-

dodano: 7 października 2014

Specjaliści od rekrutacji IT wątek zamknięty Bardzo fajne podejście.. Szczerosc i dbanie o kandydata od początku do konca...
~KeriskIT
-

dodano: 15 września 2014

Specjalistyczna wiedza w rekrutacji wątek zamknięty Chciałbym się podzielić opinią na temat agencji rekrutacji Seargin z uwagi na...
~Kacper
-

dodano: 11 września 2014

Niespotykane wątek zamknięty Polecam. Niespotykane podejście do pracy. Ludziom w Seargin zależy. Bardzo...
~HenrykSD
-

dodano: 28 sierpnia 2014

Świetny pracodawca! wątek zamknięty Polecam Seargin - super atmosfera! Bardzo fajne miejsce pracy.....
~Marta
-

dodano: 26 sierpnia 2014

Profesjonalne podejście - polecam wątek zamknięty Firma dba o ludzi biorących udział w rekrutacji. Starają się znaleźć...
~Ignacy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry