Widok
Seat Arosa
Pod względem techniczno- konstrukcyjnym Seaty są tożsame z niemieckimi Volkswagenami. Jednak dzięki włoskiemu styliście Walterowi de Silva nabierają one własnego charakteru. Arosę (kopia VW Lupo) zaprezentowano na Salonie Genewskim w 1997 roku a do produkcji auto weszło kilka miesięcy później. Arosa - najmniejszy Seat - posiada 3-drzwiowe nadwozie oraz jest homologowana jako auto 4 osobowe. ...
więcej
więcej
$eat
NIEWIECIE O CZYM MOWICIE :)
Pod względem techniczno- konstrukcyjnym Seaty są bardzo podobne do Volkswagenów .
Mialem okazje jechac tym samochodem na dluzsza trase (okolo 400km) i powiem ze po przejechaniu 2 godzin nie odczuwalem zmeczenia .dla mnie ten samochod jest bardzo wygodny nie mam zadnych obiekcji na jego temat.
Ta wersja ktora mialem zaszczyt jechac jest zbyt droga jak dla mnie ale gdybym posiadal fundusze ktore pozwalaly by mi na zakup tego autka to nie wahal bym sie.
Wersja tego modelu byla wyposazona w :silnik 1.7 SDi ,poduszkę powietrzną dla kierowcy, wspomaganie kierownicy ,zamek centralny, elektryczne szyby, klimatyzację ,regulacje kierownicy
WIEC NIE OPOWIADAJCIE "PIERDUL" BO JAK KTOS SIE NIE ZNA TO TEZ GLUPOTY GADA
Pod względem techniczno- konstrukcyjnym Seaty są bardzo podobne do Volkswagenów .
Mialem okazje jechac tym samochodem na dluzsza trase (okolo 400km) i powiem ze po przejechaniu 2 godzin nie odczuwalem zmeczenia .dla mnie ten samochod jest bardzo wygodny nie mam zadnych obiekcji na jego temat.
Ta wersja ktora mialem zaszczyt jechac jest zbyt droga jak dla mnie ale gdybym posiadal fundusze ktore pozwalaly by mi na zakup tego autka to nie wahal bym sie.
Wersja tego modelu byla wyposazona w :silnik 1.7 SDi ,poduszkę powietrzną dla kierowcy, wspomaganie kierownicy ,zamek centralny, elektryczne szyby, klimatyzację ,regulacje kierownicy
WIEC NIE OPOWIADAJCIE "PIERDUL" BO JAK KTOS SIE NIE ZNA TO TEZ GLUPOTY GADA
arosa
Mam Arose od roku i jestrm z niej bardzo zadowolony. Silnik 1.0 nie nalezy do oszczednych ale jest niezawodny. Pod wzgledem bezpieczenstwa - to Niemcy w piecio stopniowej skali bezpieczenstwa biernego przyznali Arosie 4. Na rowni z Passatem. I jak ktos nie widzial nawet samochodu to niech sie na jego temat nie wypowiada bo sie tylko osmiesza.
Super auto
Smigam 1.7SDi od 2 lat. Świetne auto. Bez najmniejszych awarii, mało pali, nawet w miescie ciezko przekroczyc 5l/100. Wadą , a moze zaleta, jest masa tej wersji. Auto z pasazerem wazy ponad tone! trzeba o tym pamietac na sliskiej nawierzchni.
Nie planuje zmieniac auta jeszcze dlugo. Jest super
Polecam !
Nie planuje zmieniac auta jeszcze dlugo. Jest super
Polecam !
PYTANIE?
Witam wszystkich właścicieli tego autka! Dzisiaj oglądałem taki samochodzik i nie wiem czy go kupić? Jest to Lupo z 2000 roku wersja SUNSHINE z fajnym elektrycznym brezentowym daszkiem i z motorem 1.4 16V. Jest na alu Borbeta 5-cio ramienna gwiazda z przebiegiem 78000. Napiszcie mi czy cena 20000 jest dobrą ceną?
Pozdrawiam
Michał
Pozdrawiam
Michał
Arosa 1.7 sdi
Witam, miesiąc temu kupiłem Arose, samochód rewelacja... poprzednio miałem Punto, ale nie ma nawet co prównywać. Jestem zachwycony, a jak zatankuje do pełna to na dwa tygodnie zapominam o wydatkach, pali 4.5 /100
Polecam każdemu kto zastanawia się nad kupnem małego samochodu.
Ps. Może ktoś wie w jaki sposób w seacie zlikwidować pojawiający się pod licznikiem napis "service" - nie chce przepłacać w salonie.
pozdrawiam wszystkich właścicieli Arosy
Polecam każdemu kto zastanawia się nad kupnem małego samochodu.
Ps. Może ktoś wie w jaki sposób w seacie zlikwidować pojawiający się pod licznikiem napis "service" - nie chce przepłacać w salonie.
pozdrawiam wszystkich właścicieli Arosy