Widok

Seks, miłość i terapia

Seks, miłość i terapia Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Seks, miłość i terapia.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Na początek przyznam, że uwielbiam Sophie Marceau, co z pewnością wpływa na odbiór filmu jako całości.
Film generalnie mi się podobał, choć zakończenie było banalne. Fani sensualności Marceau znajdą coś dla siebie, bo aktorka epatuje nią w niemal każdym ujęciu. Przy dostatecznym poziomie motywacji fabuła może też skłaniać do myślenia na temat tego co przeżywamy w i jak się dobieramy w związki, ale nie jest to obowiązkowe. Widzowi oferuje się tu rozrywkę, co sugeruje już utrzymane w specyficznej, ale spójnej stylistycznie konwencji intro. Uwaga, jak traficie na taką publiczność jak ja dziś wieczorem, będziecie mieli szansę usłyszeć dorosłych facetów, którzy na głos emocjonują się narysowanym sutkiem. Nie sądziłam, że w dobie internetu takie rzeczy się jeszcze zdarzają.
Dobry film na randkę w kinie, niezależnie od stopnia zaawansowania znajomości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest chemia

Polecam. Między bohaterami jest chemia. Ją widać, słychać i czuć (cytując klasyka). Z opinii znajomych którzy oglądali 50 twarzy Greya, tam było dużo golizny, ale brak chemii. W tym filmie jest na odwrót mało golizny a dużo chemii :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Bridget Jones: Szalejąc za facetem (19 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bridget Jones: Szalejąc za facetem . Przeczytaj o filmie.

Pokój nauczycielski (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pokój nauczycielski . Przeczytaj o filmie.

Grzesznicy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Grzesznicy . Przeczytaj o filmie.

do góry