Widok

Selena -absolutnie the best :)

Selena - najbardziej zmysłowa i seksowna dziewczyna ... świetnie się rusza i tańczy, ma uwodzicielskie spojrzenie, którym czaruje i kusi, wie, jak podkręcić atmosferę - ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA dziewczyna :) !!! :*
Moja ocena
EROTIC DANCE - PEEP SHOW- kategoria: Rozrywka erotyczna
oferta: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 5

klimat: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha ha no tak wie co ubi facet bo nic była
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
lizanie cukierka przez szybę :))))) Nie rozumiem jak można chodzić do takich miejsc:))))
Jakie lizanie przez szybę one ciągną druty bez gumy , a później ich faceci je całują, a nawet dają d*py
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Selena ....klasa sama w sobie ! Piękna , egzotyczna uroda i niesamowicie zabójczo-hipnotyzujące spojrzenie ! Dziewczyna niezwykle zna się na technice masażu , robi go z niezwykłą pasją i zaangażowaniem ...Czułem się w jej towarzystwie niezwykle wyjątkowo ! końcówka masażu (po francusku) to po prostu nieziemski majstersztyk !!! Selena to klasa , piękno i talent !!!!!!
Znajdź sobie stałą partnerkę, bo ta Selena wciśnie ci wszelki kit, powie ci wszystko, a tak na prawdę żyga każdym klientem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może jaśniej opiszesz o co Ci chodzi? Jaki kit wcisnie? Co powie? Po co miała by to robić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masakra to chyba nie klineci , kazdy wie ze w takim przybytku klient to klient placi kase i wymaga zero sentymentu kazda patrzy na takiego jak na bankomat tylko bankomatu nie trzeba lizac hi hi Selena no coz kazdy lubi co innego ja wole jednak prawdziwe kobiety, kto skumał bedzie wiedzial o co mi chodzi :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry