Widok

Senior na komputerze

ITM Centrum Komputerowe Temat dostępny też na forum:
Jestem już babcią, ale by rozmawiać przez komputer z córką, która jest w Anglii postanowiłam nauczyć się obsługiwać komputer. Skorzystałam z oferty firmy ITM i jestem bardzo zadowolona. Mimo mojego wieku w krótkim czasie obłaskawiłam nieznane mi dotąd urządzenie. Miło wspominam czas spędzony na kursie. Już po wejściu do sekretariatu wiedziałam, że będzie dobrze. Miłe panie opowiedziały mi wyczerpująco o tym czego się nauczę, a wykładowcy (było ich 2 ponieważ ukończyłam z rozmachu 2 kursy) to niesamowicie mili i cierpliwi młodzi ludzie. Teraz to rzadko takich spotkać.
Na kurs zapisała mnie moja córka, która wcześniej tu była na kursie i miała rację. Szczerze polecam.
Lucyna
Moja ocena
ITM Centrum Komputerowe kategoria: Szkolenia komputerowe
obsługa: 5

oferta: -

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie, może też polecę swojej mamie, niech się też nauczy czegoś w wolnym czasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

do góry