Widok
Serdecznie polecam Elke School i Pana Piotra Wolińskiego :)
Na kurs zapisałam się do "Elki" przy Świętojańskiej, bo poleciło mi ją wielu znajomych i nie zawiodłam się. Kurs jest bardzo elastyczny, dostosowany dla osób pracujących/ uczących się. Bardzo ludzka i bezproblemowa obsługa w biurze, załatwiają formalności w urzędzie i wizytę lekarską.Teoria wyłożona rzetelnie, ale po ludzku, z poczuciem humoru. Praktykę miałam z panem Piotrem Wolińskim, którego szczerze polecam, jako bardzo kompetentną osobę naprawdę przykładającą się do swojej pracy. Wiedzącą, czego ma nauczyć i JAK to zrobić. To bardzo cierpliwy instruktor (wytrzymał ze mną cały kurs :) ) który gdy nie radziłam sobie z jakimś zadaniem, potrafił przedstawić mi inny sposób na nauczenie się danego manewru - indywidualne podejście i te sprawy :P Kiedy trzeba potrafi krzyknąć, ale tak, że człowiek się nie obraża, tylko bierze sobie uwagi do serca. A tak w ogóle to bardzo wesoły człowiek - pogodne pogawędki z nim pozwalają rozładować stres, jaki pojawia się gdy siada się za kółkiem po raz pierwszy. Jeszcze raz polecam!
Moja ocena
ELKA SCHOOL Gdynia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6