Widok
Serdecznie polecam! ;-)
Do elGrande zapisałam się właśnie dzięki temu foru. Przeglądałam inne dostępne szkoły w Gdyni, liczyłam koszty, dostępność instruktorów, opinie i... zdecydowałam się na elGrande i to był strzał w 10! Cena kursu była najniższa z dostępnych, lekarz był w ośrodku więc nie musiałam nigdzie nic sama załatwiać. Teoria trwała krótko ale za to bardzo intensywnie. Dzięki p. Markowi dowiedziałam się wielu bardzo przydatnych rzeczy. Jazdy miałam z p. Darkiem i wszystkim baaaardzo serdecznie polecam właśnie p. Darka. Tych lekcji po prostu nie da się opisać i nie da się zapomnieć! Super klimat, zero stresu, baaaaardzo dobrze p. Darek przygotowuje do egzaminów i własnie dzięki Niemu zdałam za PIERWSZYM RAZEM! :) ... Podsumowując : kurs zaczęłam 5.10 a skończyłam 5.11 :) egzamin miałam 24. 11 zdając za pierwszym razem ... hmm i jak uważacie, czy dalej opłaca się męczyć w szkołach gdzie mają milion kursantów a instruktor nawet na 30stej jeździe cię nie pozna i kurs trwa pół roku, czy może lepiej wybrać bardzo przytulną szkołę, gdzie każdy każdego zna, wszyscy są mili, a jazdy z p. Darkiem dobierasz według własnego wolnego czasu! Zastanówcie się co wolicie, ja uważam że wybrałam NAJLEPIEJ! ;)
Moja ocena
el Grande Ośrodek Szkolenia Kierowców
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6