Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Pająk - ocena Gdańsk Osowa Odyseusza Serwis auta po kolejnych 15tyś. wszystko poszło...
~Joanna Pająk
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 16 lipca 2024

Michał M. - opinia Bardzo pozytywna obsługa, wszystko zrobione na czas, zadzwonili jak skończyli...
~Michał M.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 maja 2023

Mati - opinia Ogolnie zadowolony, uprzejmi ludzie i dobry mechanik mega fachura
~Mati
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 maja 2023

Astra - opinia Serwis najlepsze czasy ma już dawno za sobą, wieczny brak części, możliwości...
~Astra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 marca 2023

Michał - opinia Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam.
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 lutego 2023

Tom - opinia Tragiczna jakość obsługi. Przyjechałem samochodem na przegląd, z komunikatem...
~Tom
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 stycznia 2023

Andrzej - opinia Przegląd rejestracyjny, godzina 10. Po godzinie 11 samochód jeszcze nie...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 grudnia 2022

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Kupiłam u nich używane auto, świetna obsługa, bardzo dobry kontakt, twarde,...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 października 2020

Zawiedziony - opinia wątek zamknięty Łaskę robią, ze muszą Cie obsłużyć. Godziny oględzin jak u lekarza: 9-14,...
~Zawiedziony
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 listopada 2019

opel haller osowa wątek zamknięty nie pilecam siedza tam jak za kare . nie potrafili naprawic samochodu na...
~opel insignia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 czerwca 2019

Polecam wątek zamknięty Dzień dobry, polecam salon Hallera w Gdańsku, bardzo sympatyczna obsługa,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2019

Kupione od nich fegi zardzewiały po 4 miesiącach! wątek zamknięty Nowe felgi po 1 sezonie zimowym (4 miesiące normalnej jazdy - ok. 4k...
~kupujacy
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 stycznia 2019

Polecam wątek zamknięty Fachowe doradztwo, czas realizacji błyskawiczny , wszystko przebiegło...
~basiaklon456@gmail.com
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2018

Bardzo dobre wrazenia wątek zamknięty Polecam, jest ok. Termin ok, naprawa ok, mistrz wytlumaczyl co naprawil,...
~Adrian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2018

Wymian opon wątek zamknięty Panowie 3 godziny wymieniają mi 2 opony , co tu więcej dodać
~Artur
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lipca 2018

Naprawa samochodu Astra J wątek zamknięty Miałem wyciek płynu chłodzącego w Astrze J. Usterka uniemożliwiała dalszą...
~Kryspin Dacko
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 czerwca 2018

super serwis wątek zamknięty Naprawiałam po stłuczce moje nowiutkie BMW w tym serwisie gdyż mój...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lutego 2018

VW PASSAT B7 wątek zamknięty Bardzo ludzkie podejście do klienta. Panowie odpowiedzialni za serwis oraz...
~Marek Szymczak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 października 2017

Szybka naprawa szkody OC/AC wątek zamknięty Chcialabym jeszcze raz podziekowac Panu Wojtkowi z dzialu Likwidacji Szkod za...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2017

Wymiana oleju wątek zamknięty Ze względu na uszkodzony korek miałem wraz olejem i filtrem nowy korek z...
~mirror_6
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

52

wątków

do góry