Serwis PIK

Serwis komputerów Obsługa informatyczna firm

Pruszcz Gdański, Grunwaldzka 27

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Artur - ocena Panowie szybko i tanio naprawili mojego imaca
~Artur
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 31 października 2024

Żaneta - opinia wątek zamknięty Dla mnie wszystko było super. Szybko, sprawnie i nie drogo.
~Żaneta
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 19 kwietnia 2023

Andrzej Frątczak - opinia wątek zamknięty Korzystam Nie pierwszy raz z usług punktu .Jestem bardzo zadowolony sprzęt...
~Andrzej Frątczak
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 lutego 2023

R - opinia wątek zamknięty Dramat, laptop nie naprawiony dwa tygodnie lezal bez kontaktu z serwisem
~R
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 kwietnia 2022

kodi - opinia wątek zamknięty najlepszy serwis w miescie, specjalnie worzę tutaj komputery aż z gdańska,...
~kodi
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 maja 2021

bardzo polecam wątek zamknięty szybko i solidnie pomogli mi w oprogramowaniu. Bardzo polecam.
~Daniel
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 czerwca 2017

Dobry serwis w dobrej cenie wątek zamknięty Idealne miejsce by naprawić komputer czy też laptopa. Szybko się zajęli moim...
~Iwo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Gorąco polecam wątek zamknięty SerwisPIK znakomicie naprawia doradza oraz jest diabelnie szybki. Jakość...
~Karol
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 marca 2017

łyżka dziegciu wątek zamknięty No niestety więcej mnie tam nie zobaczą- nie poradzili sobie komputer...
~lolo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2017

Serwis komputerowy jest na wysokim poziomie wątek zamknięty czas realizacji to jeden dzien
~Ida
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 maja 2016

Polecam, bardzo miła i konkretna obsługa i usługa wątek zamknięty Nie ma co za dużo pisac tylko polecać
~Roman
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 marca 2016

POLECAM wątek zamknięty wszystko szybko i sprawnie, na dodatek o polowe taniej niz u konkurencji 2...
~Izka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 grudnia 2015

POLECAM, CZAS NAPRAWY 1 dzień wątek zamknięty Nie ma co owijać w bawełnę. REWELACJA, jeden dzień i komputer naprawiony.
~Anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 maja 2015

POLECAM Z CZYSTYM SERCEM wątek zamknięty Serwis jest perfekcyjny, zlokalizowany w samym centrum pruszcza, Naprawili...
~Artur
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 31 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry