Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Najlepszy serwis, bardzo mili i pomocni panowie. Wielokrotnie mnie ratowali...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 kwietnia 2025

Arkadiusz Siemiątkowski - ocena nowy temat Dane odzyskane. Polecam !
~Arkadiusz Siemiątkowski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 kwietnia 2025

Weronika Bochenek - ocena Z usług firmy Mobilni Serwisantów zdecydowałam się skorzystać na podstawie...
~Weronika Bochenek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 21 kwietnia 2025

Katarzyna - ocena Rewelacja. Bezbłędna diagnoza, szybka naprawa, miło i konkretnie. Wszystko...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Marek - ocena Pan Piotr bardzo szybko i sprawnie pomógł ustalić, gdzie leży problem w moim...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Krzysiek z Sopotu - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka naprawa, przystępne ceny,...
~Krzysiek z Sopotu
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 29 marca 2025

Kamil - ocena Pełen profesjonalizm i fachowość! Bardzo doceniam sposób komunijacji,...
~Kamil
-

dodano: 26 marca 2025

Kuba - ocena Profesjonalny, szybki serwis w przystępnych cenach. Megakontaktowy i...
~Kuba
-

dodano: 12 marca 2025

Monika - ocena Rekomenduję usługi punktu serwisowego i pogotowia komputerowego Mekintosz w...
~Monika
-

dodano: 11 marca 2025

Anna Kwiatkowska - ocena Serdecznie polecam skorzystanie z pomocy prawdziwego speca komputerowego z...
~Anna Kwiatkowska
-

dodano: 3 marca 2025

Marcin - ocena Kolejna usługa i kolejny raz zadowoleni. Polecam
~Marcin
-

dodano: 28 lutego 2025

Karolina - ocena Serdecznie polecam . Wspaniały kontakt czynne całodobowo . Do tego fachowa...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 23 lutego 2025

Sienic - ocena Oddałem laptopa do naprawy,bo mi wszystko zacinało i głośno chodziło, a teraz...
~Sienic
-

dodano: 22 lutego 2025

Anna - ocena Pasjonat komputerowy. Bardzo profesjonalny, konkretny i niezwykle uprzejmy...
~Anna
-

dodano: 21 lutego 2025

Filip - ocena Miałem nagły problem ze sterownikami do monitora. Krzysztof poprosił mnie o...
~Filip
-

dodano: 19 lutego 2025

Michał - ocena Polecam serwis jak i sklep internetowy. Moja firma od lat korzysta z usług...
~Michał
-

Wanda z Redy - ocena Bardzo dobry kontakt,szybkie i profesjonalne działanie.Drukarka współpracuje...
~Wanda z Redy
-

Adrian W - ocena Polecam bardzo usługi tej firmy. Konsola Nintendo zrobiona na czas +...
~Adrian W
-

dodano: 18 lutego 2025

Kasia - ocena Bardzo polecam ten serwis. Sympatyczna i fachowa obsługa. Usterka telefonu...
~Kasia
-

dodano: 17 lutego 2025

Jola - ocena Chłopaki robią świetną robotę. Myślałam, że straciłam bezpowrotnie dorobek...
~Jola
-

dodano: 10 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1666

1549

wątków

do góry