Widok

Serwisant Viessmann

Witam
Poszukuję sewisanta do pieca viessmann. Nie tylko przegladu ale do usuniecia usterki (prawdopodobnie odpowietrzenia). Nie wiem czy dzwonić po prostu do serwisu i kogoś przyślą czy może jest ktoś godny polecenia w tym fachu??
Dziękuję i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
690-120-130 lub 131 Adrian, Banino
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie moge polecic.... Drogo a Pan niestety wyniosly w stosunku do klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam pana Romana Arciuch Serwis Fabryczny . Serwisuje mi od 15 lat piec i nic do tej pory się nie działo nie zdziera kasy takie same stawki jak gdzie indziej sprawdzalam .
Tel.do pana Romana- 600983306

Wejdź na stronę : https://www.viessmann-serwis.pl/partnerzyserwisowi/80297 i po sprawie. Odpuść sobie panów Jacków , Romków itd. Jak coś spieprzą to wtedy pretensje do kogo ? Każda firma partnerska dba o swoją opinię i nie pozwoli sobie na utratę współpracy z taką firmą jak Viessmann.

Na razie umówiony jest p. Adrian. Szukam serwisanta viessmann nie Pana złota rączka. Ale serwisant serwisantowi nie równy, moim zdaniem, stąd moje zapytanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

do góry