Widok
'Serwus Madonna' Janusz Radek
„Serwus Madonna” recital Janusza RadkaJanusz Radek –wokalista i aktor – zdobywca wielu nagród, z których najważniejsze to Grand Prix, nagroda publiczności i nagroda dziennikarzy XXIV Przeglądu Piosenki Aktorskiej Wrocław 2003 oraz nagroda dziennikarzy za wykonanie utworu Czesława Niemena pt. Dziwny jest ten świat podczas jubileuszowego koncertu „40 na 40” ...
więcej
więcej
talent
Wspaniała barwa głosu, umiejętnosc manipulowania nim, ogromniasta skala, repertuar urozmaicony (wolę te ostre kawałki) etc... Czyli wszystko to o czym marzy i zazdrosci pewnie większosć wokalistów. Nie lubię kadzić za bardzo, ale dla mnie jest to najlepszy polski żyjacy wokalista. Żałuję, że nie mogę pójść na recital, a to tak blisko mnie.
recital cudo !!!
O tym recitalu dowiedziałam sie w maju. Bilety zamówiłam juz w połowie czerwca. Na koncert zabrałam mojego męża, który nie był przekonany czy ten recital to dobry wybór. Poszliśmy razem. Ja byłam zachwycona. Moj mąż rownież. Pierwsze kawałki słuchałam z czerwonymi uszami i wypiekami na twarzy. Tego nie da sie opisać. Trzeba posłuchać.