Widok

Sfinksowy Halloween

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Halloween - Afera mięsna w Sfinksie!Atrakcje:- Darkroom dla homofobów- Hardkorowe wizażystki ( robią bliznaki i lokują w pierdlu )- Slam poetycki Stowarzyszenia Umarłych Poetów- Ogiertych i Koństytucja ( Człowiek zwany Koniem o postawie zasadniczej )- Z cyklu "Wielkie Katastrofy lotnicze" odc.1 pt.:"Czy leci z nami Prezydent?"Kulinaria :- Kości niezgody z brukselką- Podróbki po chińsku- Ozorki ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sfinksowy Halloween

Halloween - Afera mięsna w Sfinksie!Atrakcje:- Darkroom dla homofobów- Hardkorowe wizażystki ( robią bliznaki i lokują w pierdlu )- Slam poetycki Stowarzyszenia Umarłych Poetów- Ogiertych i Koństytucja ( Człowiek zwany Koniem o postawie zasadniczej )- Z cyklu "Wielkie Katastrofy lotnicze" odc.1 pt.:"Czy leci z nami Prezydent?"Kulinaria :- Kości niezgody z brukselką- Podróbki po chińsku- Ozorki ...
więcej

mało konstruktywnie

cała ta dyskusja jest dla mnie trochę bez sensu
nie płyną z niej żadne w wnioski chyba, że chodzi o to żeby tak sobie pop.......olić
nie jest jak dawniej czyli 5-8 lat temu, ale jak idę na imprezę to właśnie tam i znowu pójdę, polatam w przebraniu i się zresetuję, nie znam innego lokalu dla takiego oszołoma jak ja i moi kolesie (34 lata na karku i więcej)
jeżeli zna ktoś miejsce choć trochę zbliżone do świni i gdzie nie przychodzi "miasto' to bardzo proszę o propozycję..........

autor opinii powyzej klamie

a ja juz dawno sie dodalam do waszych majspejsow, zaraz rozleje wode po akwarelkach na a4 i pojade z galeria, uwazajcie, za rok moj performens na halloween.
nie dla lansu.

lans

nie dla lansu.
halloween w sfx to imprezy dla poplecznikow i aspirantow do miana artystow.
nie mozna przyjsc 'bo bedzie dobra biba', alternatywnie nalezy wpasc, bo 'trebacz antoni i rzezibarz romek beda tam, a maria od jozefa jest sasiadka psa prababci siostry fotografa ktory kiedys robil zdjecie rzezbie podobnej do tej co zrobila przyrodnia siostra psa romka'
i zamiast sie bawic mimo ze nie jestem lachonem ani w bialych kozaczkach bede pozorowac na artystke... nie w zasadzie ja nia jestem i niech sobie nawet gra kapela, swoje techno electro minimal shranze poslucham w domu zeby wytrzymac z zacisnietymi zebami i nie jem tych pigul, na pewno ochroniarze poczetsuja mnie koksem, przeciez znam ta na bramce, ona tez jest artystka.

:-)

zgadzam się z Gosią i Mariolką, chodzę od lat do swini, bo nie ma i długo nie bedzie takiego miejsca jak Sfinks. A ponizsza opinia, po prostu żenada.pozdrawiam tych, zktórymu znowu sie spotkam w sfini ( i nie jestem ani lachonem, ani nie mam białych kozaczków)

hahahahha

a ja lubie pospac w swini czasem nie jest jak 3-4 lata temu ale mimo to wole isc do swini niz do jakiegos pelnego lachonow w bialych kozaczkach miasta aniolow czy whatever....

:)

nie chce mi się pisać...
zgadzam się z mariolką

dla mnie sfinks jest super :)

pieprzycie

I tyle.a jesli się komuś nie podoba to nie musi tam chodzic. a no i tak przy okazji moze wskażecie miejsce gdzie nie ma "naprutuch laluni i małolatów"? bo według mnie na chwilę obecną nie ma takiego miejsca w trójmieście.

sfinks spleśniał

a z nim imprezy. dołączę do grona osób z "kiedyś to były biby":) dawniej do sfina szło się na dobrą bibkę, a dragi były jakby na drugim planie. teraz nie ważne jaka impreza, ważne, żeby się naćpać do nieprzytomności. a ja dziękuje, jak się mają o mnie ocierać spocone zombiaki, naprute lalunie i cwani małolaci.

chociaż jak ostatnio byłem na Tok Tok'u to tak trochę lepiej było;)

NIE NIE NIE

Ja nie wiem co sie z tym Sfinem stało !?
Ciekawy byłem opinii po zeszłorocznej imprezie Halloween, bo dla mnie było to totalna klapa... Co z tego, że klub był prawie pełny, zawsze myślałem, że Sfin stawiał na jakość a nie ilość... Stary i zgrzybiały nie jestem, a imprezy do białego rana uwielbiam, ale sory.... Po to jest ochrona, żeby wypraszać naćpanych i/lub nawalonych kretynów-artystów, którzy rozwalają całą imprezę. W ten piątek na pewno pójdę gdzieś indziej

Bramka w Sinksie wygląda jak...

Afera mięsna jest chyba wrzutą od Florka i Ali do bezmózgowych ochraniarzy których muszą zatrudniać do obstawiania bramki w Sfinksie. Tak panowie - to wy jesteście jak te zwierzęta!!! Nie musicie się nawet przebierać bo wyglądacie na codzień jak zad świni na plakacie promującym Halloween. Ehhh.... Jak dobrze, że mogę się przebrać na imprezę a nie wyglądać od poniedziałku do piątku jak wy ;))))

Halloween tylko w Świni :-)

nie zgadzam się z poniższą opinią ( chociaz zawsze parę pajaców się znajdzie), ale było mnóstwo super fajnych ludzi. Wkurzaja mnie opinie ludzi typu: "kiedyś to było fajnie". A może po prostu nie bawia juz was tego typu imprezy i staliście się zgorzkniałymi starcami szukającymi górnolotnych znajomości... to powiem tak nie tędy droga. Do sfinksa chodzą i tacy co lubią wypić ale też tacy co lubią się dobrze zabawić przy dobrej muzyce, sprawdzonych DJach oraz fajnym towarzystwie i nie oceniajmy całego klubu po tym, że parę osób z****... się na maxa.a nawet jak tak to co??? to jest aż tak styraszne???
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych i mam nadzieje, ze ci "zawiedzeni" więcej nie przyjdą i nie będą marudzić. Znając życie i tak Sfin bedzie full. :-)

zawiedziona

w zeszlym roku poszlam do sfina z kolezankami i po godzinie wyszlysmy. niby ludzie poprzebierani, ale towarzystwo zdecodowanie inne niz kiedys... banda nagrzanych idiotow ktorzy juz nie kontaktowali co sie dzieje dookola... zenada

super Halloween

nie wiem kto tu pisze te opinie, ale w zeszłym roku byłem na Halloween i było po prostu super. Muzyka dobra, jak zwykle na wysokim poziomie, większośc osób poprzebierana, klimat rewelacyjny. Po prostu super!!! Jak na Halloween przystało.
Czekamy więc na trochę szerszą ofertę .... :-)

halloween w sfinie

to już nie to co kiedyś. a szkoda....

dno

w zeszlym roku bylam obeszlam caly sopot z grupa fajnie poprzebieranych znajomych i weszlismy miedzy innymi do sfina, ale impreza byla dosc slaba... kiepska i dosc monotonna muzyka po dluzszym czasie meczyla i zmienilismy lokal :)

bardzo duzo mowiace przedstawienie imprezy ;) Gratuluje.

Sfinksowy Halloween

więcej
do góry