Widok
> obawiam się że uzyskanie "obciachowej koszulki z kulkami" czy
> też "w groszki" jest nieporównywalnie trudniejsze od kupna
> kilku nawet nowych grup XT ;>
Na szczęście nikomu nie przychodzi do głowy, by takową koszulkę uzyskiwać + żółte gacie, które ratuje tylko to, na jakich ładnych tyłkach się ukazują. Choć wydaje mi się, że wykazujesz tu odrobinę przesady... Chyba że chodzi ci o konkretny egzemplarz... Hmmm... Ftenczas zgoda! :-)
> też "w groszki" jest nieporównywalnie trudniejsze od kupna
> kilku nawet nowych grup XT ;>
Na szczęście nikomu nie przychodzi do głowy, by takową koszulkę uzyskiwać + żółte gacie, które ratuje tylko to, na jakich ładnych tyłkach się ukazują. Choć wydaje mi się, że wykazujesz tu odrobinę przesady... Chyba że chodzi ci o konkretny egzemplarz... Hmmm... Ftenczas zgoda! :-)
Carlos napisał(a):
> Yary nikt Ci nie fundnie bo wychodzi na to ze jesteś klasycznym
> trzepakiem, ja widzę Cie na TY-90. :-)
Nie wiem, co Ci wychodzi i gdzie, ale chyba niewiele, bo śmierdzisz jakąś prymitywną frustracją. A co do Twojej wizji, to idź do lekarza od oczu, bo jeszcze parę takich spostrzeżeń i ktoś Cię z litości szpadlem dobije...
> Yary nikt Ci nie fundnie bo wychodzi na to ze jesteś klasycznym
> trzepakiem, ja widzę Cie na TY-90. :-)
Nie wiem, co Ci wychodzi i gdzie, ale chyba niewiele, bo śmierdzisz jakąś prymitywną frustracją. A co do Twojej wizji, to idź do lekarza od oczu, bo jeszcze parę takich spostrzeżeń i ktoś Cię z litości szpadlem dobije...
Scarface napisał(a):
> Scarface napisał(a):
>
> > dzieki, o to mi chodziło. Ja czekam na korby Tiagry, chyba,
> że
> > korby z systemu 10-cio rzędowego można uzywac w systemach
> 9-cio
> > rzędowych?
>
> ponawiam pytanie :P
Ciekawe, jak tarcze z systemu 10 będą współpracować z łańcuchem z systemu 9? Hmmm.... mogą wystąpić wyładowania elektryczne spowodowane gromadzeniem się ładunków w łańcuchu, grożące śmiercią.... Ale w sumie czyż przodkowie niektórych wybitnych kolarzy z tego forum nie jeździli rowerami wyposażonymi w łańcuchy od motoroweru komar?
> Scarface napisał(a):
>
> > dzieki, o to mi chodziło. Ja czekam na korby Tiagry, chyba,
> że
> > korby z systemu 10-cio rzędowego można uzywac w systemach
> 9-cio
> > rzędowych?
>
> ponawiam pytanie :P
Ciekawe, jak tarcze z systemu 10 będą współpracować z łańcuchem z systemu 9? Hmmm.... mogą wystąpić wyładowania elektryczne spowodowane gromadzeniem się ładunków w łańcuchu, grożące śmiercią.... Ale w sumie czyż przodkowie niektórych wybitnych kolarzy z tego forum nie jeździli rowerami wyposażonymi w łańcuchy od motoroweru komar?