Widok

Shiraz Park

Shiraz Park Pogórze Temat dostępny też na forum:
Shiraz Park powstaje w części Gdyni, która dzięki bliskości estakady Kwiatkowskiego jest dobrze skomunikowana z centrum miasta i obwodnicą Trójmiasta. Z Pogórza szybko można dojechać także na rewską czy mechelińską plażę.

Na osiedlu docelowo powstaną 354 mieszkania w trzykondygnacyjnych budynkach. Tworzą one kameralne zespoły trzech budynków z dziedzińcami wypełnionymi zielenią, kwiatami i ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piękne osiedle

Jestem zauroczona tym osiedlem! chyba najpiękniejsze w całym Trójmieście! :) Małe, kameralne budyneczki, otoczone piękną zielenią i płaskorzeźbami... po prostu cudo! Osobiście przymierzam się już do zakupu apartamentu w Shiraz Park :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 13

najwyższy poziom za przystępną cenę

nagłówek mówi wszystko; takiego osiedla z zachowaną przestrzenią, z wykończeniem budynków jak w nie jednym luksusowym osiedlu w Trójmieście nie ma; deweloper zrealizował bardzo przemyślany projekt , który jest na prawdę dla najbardziej wymagających; polecam gorąco
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13

Park

Dookoła cisza, spokój, od czasu do czasu podskakują zające na polu.
Domki zgrabne, otoczone zielenią, ma staw, plac zabaw dla dziec, blisko osiedlowe sklepy oraz galeria handlowa.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mieszkam

Kupiłam, mieszkam, polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

Osiedle Marzenie

Zakochałam się w tym miejscu do pierwszego wejrzenia. To z pewnością jedno z najpiękniejszych trójmiejskich osiedli. Mieszka się tu wspaniale, elegancka ponadczasowa architektura, mnóstwo zieleni, wysoki standard. POLECAM!!!.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

urocze

Ja również jestem pod wrażeniem standardu, architektury tego osiedla małe skromne a jak mocno urokliwe wśród zieleni. Najważniejsze, że budynki nie stoja okno w okno jak to deweloperzy zazwyczaj maja w planach oszczędność miejsca aby więcej nastawiać a nie zwracaja uwagi na to że np. część mieszkań stoi okno prawie w okno sasiad sąsiadowi zagląda. Wielka pochwała dla projektu/
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

:)

Bardzo urokliwe :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aż dziwne że tyle wolnej przestrzeni między budynkami.

W dzisiejszych czasach to rzadko spotykane niestety.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
taaa i wszyscy piszą na tych samych kompach ...
konkurencja blisko się buduje ;)))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bylam tam ostatnio i musze przyznac ze osiedle Shiraz pozytywnie wyroznia sie na tle innych trojmiejskich inwestycji. Bardzo mi sie podobalo i jakbym miala teraz kupowac nowe mieszkanie to pewnie zdecydowalabym sie wlasnie na shiraz :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

SUPER

SAM KUPIŁEM TAM KWADRAT :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyjątkowe

polecam, mieszka się nadzwyczajnie. Osiedle wyjątkowe, z megaklimatem . Wszyscy znajomi się zachwycają!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

5+ :)

Piekne osiedle! :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

elegancko

ciekawe osiedle, bardzo stylowe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyższy poziom

Osiedle zaprojektowane w sposób humanitarny. Dużo przestrzeni do wypoczynku, zarówno dla dzieci jak i dorosłych zaprojektowanej w najwyższej klasie.
Brawo !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3