Widok

Shiraz Park

Shiraz Park Pogórze Temat dostępny też na forum:
Shiraz Park powstaje w części Gdyni, która dzięki bliskości estakady Kwiatkowskiego jest dobrze skomunikowana z centrum miasta i obwodnicą Trójmiasta. Z Pogórza szybko można dojechać także na rewską czy mechelińską plażę.

Na osiedlu docelowo powstaną 354 mieszkania w trzykondygnacyjnych budynkach. Tworzą one kameralne zespoły trzech budynków z dziedzińcami wypełnionymi zielenią, kwiatami i ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

DOBRA DECYZJA

Jestem szczęśliwą mieszkanką osiedla Shiraz. Wspaniałe miejsce do mieszkania, bezpieczne dla dzieci, bardzo serdeczni sąsiedzi. Żyje się tu w dobrej atmosferze i symbiozie z ludźmi. Mieszkam tu prawie dwa lata i nic nie zaskoczyło mnie negatywnie. Polecam!!! A dla rozważających opcję zakupu rada - warto podjąć decyzję gdyż czasu niewiele. To ostanie mieszkania w takim klimacie. Kolejny etap będzie równie piękny lecz już w innym standardzie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

podoba mi sie projekt , ladne budynki ale dla mnie w kiepskiej lokalizacji , choc zdecydowanie lepszej niz mieszkania w redzie. Daleko stamtad do centrum , urzedow, dobrych szkol, do spacerowania tez srednio itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aż chce się zamieszkać

Cisza spokój dużo zieleni i dzieci mogą się bezpiecznie bawić. Jak dla mnie rewelacja !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

mieszkaniec

na tym osiedlu mieszkam od kilku miesięcy, uważam, że w końcu odnalazłem swoje miejsce na ziemii ... cisza, spokój i przyjaźni sąsiedzi. Mieszka się na prawdę super!
pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super osiedle

Fantastyczne osiedle. Mieszkam tu i jest naprawdę cudownie !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Budynki zlokalizowane we wsi Pogorze

Infrastruktura w Pogorzu to istny dramat. Wójt Kosakowa nic nie robi. Brak chodników, dróg dojazdowych. W pobliżu jest Centrum Handlowe Szperk ale od strony osiedla nie ma chodnika i drogi dojazdowej do niego. Zresztą wystarczy przejechać sie samochodem wzdluz ul. Plk. Dabka nie ma w ogóle chodnika. Smierdzi szambem bo w Pogorzu wielu mieszkancow nie ma kanalizacji (!) Wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha na Pogorzu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ciekawe gdzie znajdziesz dom w tej samej cenie?! Chyba jakaś ruina pod Rumią!!!
Zazdrościsz, bo Cię nie stać nawet na mieszkanie a zanosisz się (jedynie w marzeniach) na zakup domu... żałosne
Zapraszam ciepłą porą roku kiedy na terenach zielonych jest pełno radości i życia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

-----JAKOSC/CENA/Lokalizacja

.........nic nadzwyczajnego!!!....to jest puste,martwe,niezywe....brak w tym zycia......to bedzie kolejne osiedle zadufanych ludzi ze niby maja sie lepiej..phfi....zalosne.....i b.przykre......nie mowiac juz o cenach......co za absurd.....ludzie wszystko biora.....masakra....za te pieniadze moge miec naprawde dobry dom 100mkw(co mało?) zziemia....i jeszce mi zostanie......tylko trza sie postarac przedewszystkim o ziemie--ale dla b.chcacego nic nadzwyczaj trudnego........żalosne to jest......chcoc rozumiem ze lepiej zapłacici i miec spokoj ze wszystkim.....ale jak mozna lubiec takie sztuczne i martwe miejsca.....ludzie nie maja za grosz poczucia .....brak mi nawet słow......nie pozdrawiam zadufanych egositycznych ...itd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Piekna zieleń....

Szczególnie na drugim etapie jest zielen piękna-stoi woda,jest bagno!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdjęcia pleśni i grzyba są na forum-warto zobaczyć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Maria i ag w jednym pisali domku... :-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to fakt, mieszkam na II etapie. wszystkie budynki zagrzybione i zaplesniale. na klatkach schodowych w przejsciu z hali garazowej do piwnic rosnie na scianie bialy meszek, farba odpada , wsedzie zacieki. nikt z tym nic nie robi. deweloper opowiada nam stala bajeczke o skraplajacej sie parze wodnej. budynek moim zdaniem i zdaniem wielu innych osob, a miedzy innymi firm wspolpracujacych, ktorych wyzej postawieni pracownicy poinformowali nas dyskretnie iz izolacja budynku nie jest odpowiednia.w mojej piwnicy na scianach graniczacych z gruntem rosnie czarno-zielony grzyb i ani mysla co kolwiek z tym zrobic mimo ze mamy gwarancje. sprawa predzej czy pozniej znajdzie sie w sadzie. dla nowych klientow wszytsko odpicuja wielkimi suszarami i wiadrem farby zeby tylko sprzedac to bagno.NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszystkich zainteresowanych zakupem zapraszam najpierw do obejrzenie budynków 16!! Każdy z sąsiadów chętnie oprowadzi pokaże otaczające nas "piękno". Jesteśmy blisko natury. Pleśń i grzyb twym sąsiadem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam dewelopera. tupet przeogromny!
osiedle zagrzybione i zapleśnione. Woda po opadach deszczu stoi. notoryczne zalanie z powodu złego drenażu działki. fekalia zalewają mieszkańców. zła administracja narzucona przez dewelopera. zapraszam wszystkich na 2 etap do budynków 16!! jedna wielka katastrofa!! i żeby była jasność - jestem mieszkańcem!! NIEZADOWOLONYM. wielka cena i fatalna jakość!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pieky to jest grzyb i plesn w hali garazowej,fekalia zalewaja piwnice przy kazdym opadzie deszczu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sylwio pomylilas chyba pojecia osiedle i dzielnica...Shiraz to osiedle a Witomino i Pustki jako czalosc to dzielnice
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne i nowoczesne budynki,no i nowe ale co do osiedla jako rzekomo najpiękniejszego w Gdyni to bardzo bym się spierała.Dla mnie osobiście najpiękniejszym Gdyńskim osiedlem jest Witomino a na drugim miejscu Pustki Cisowskie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Shiraz

Blokowisko. Owszem, ciut ładniejsze niż wielka płyta, ale ceny z kosmosu. Tym bardziej, że poza Trójmiastem, a na wsi powinno być taniej :/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pięknie tam wygląda - przechodzę obok często. Niestety mogę sobie pomarzyć :/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0