Widok
Shiraz trzeci etap -mieszkanie
Shiraz III etap.Jestem mieszkanka od niedawna i przyznam się szczerze ze mieszka się bardzo przyjemnie. Jest dużo przestrzeni dookoła, kameralne osiedle, ciche, fajnie polozone. Bardzo długo zastanawiałam się nad zakupem w konkurencyjnych firmach ale przekonala mnie nie tylko cena ale także wymienione wyżej atuty tej inwestycji. Mysle ze warto. Z tego co się orientuje kończą się już mieszkania na ostatnim etapie wiec jeśli ktoś się jeszcze waha to nie ma nad czym.
Moja ocena
Dattero
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 4
oferta: 4
jakość: 4
terminowość: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
http://dom.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/shiraz-park-gotowe-mieszkanie-3-pokojowe-z-widokiem-na-plac-zabaw-ogl59515064.html
To jest link do oferty jaka oferuje Shiraz mieszkanie jak widać opisane i urządzone jednym słowem pod klucz - jednak jak się okazuje to tylko chwyt by zmarnować czas i tam jechać mieszkanie opisane kosztuje nie 366 tys a 528tys !!!! jest różnica
To jest link do oferty jaka oferuje Shiraz mieszkanie jak widać opisane i urządzone jednym słowem pod klucz - jednak jak się okazuje to tylko chwyt by zmarnować czas i tam jechać mieszkanie opisane kosztuje nie 366 tys a 528tys !!!! jest różnica