W ciągu ostatniego miesiąca zamawiałem Shoarme 3 razy i za każdym razem w kurczaku były jakieś "chrząstki" albo coś co je przypominało. Po tych niesmacznych znaleziskach shoarma w Państwa Restauracji wypadła z mojego ulubionego smakowania. Jeszcze nie tak dawno kawałki mięsa były mniejsze, smaczniejsze i jadło się całe danie ze smakiem. Od około miesiąca zauważyłem, że owe kawałki kurczaka są duże, aby nie powiedzieć "jakieś wyrośnięte" i jednocześnie źle wykrojone przez co znajdowałem w nich jakieś ..... - osobiście mnie to odstraszyło. Nie wiem czy to wina kucharza, który tak przygotowuje mięso, czy dostawcy mięsa? (czuć różnicę w smaku dania - chyba jednak kucharz się zmienił). Jedno jest pewne - na chwilę obecną nawet nie myślę o zamawianiu Shoarmy w Państwa Restauracji. Mam nadzieję, że to się zmieni. P.S - fajna sprawa z tą promocją deser gratis do każdego posiłku - szkoda tylko, że nie było możliwości wyboru deseru i że już po promocji. :-) Ogólnie pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym rozwoju restauracji.