Widok
Siatkówka Amatorska Trójmiasto Pomocy!
Otóż próbuje stworzyć listę miejsc gdzie można amatorsko pograć w siatkówkę na swoją stronę i tu chciałbym poprosić o pomocy użytkowników forum. Jeżeli organizujecie bądź wiecie o miejscu gdzie można pograć w siatkówkę to proszę o wszelkie możliwe info jak kontakt w miarę możliwości miejsce itd.
W większości sal szkolnych gra się w siatkę wieczorami (to załatwiają prywatni ludzie którzy mają swoje stałą ekipę lub firmy dla swoich pracowników ) , latem na plażach , ale wątpię żeby było coś jak " Trójmiejskie miejsce spotkań ludzi lubiących grać amatorsko w siatkówkę" gdzie przychodzisz (bez wcześniejszego wynajmu sali , lub z ogłoszenia na forum ) sam ze swoją piłą i odbijasz sobie z przypadkowymi osobami . Czasem na Ergo Arenie coś ktoś tam odbija , Jakiś Lotos i Atom , ale nie wiem czy to się nadaje .
Zacznę od końca Lotos i Atom to kluby profesjonalne, i na stronie jest już o nich bardzo dużo info. Ostatnio nawet dwa wywiady udało się przeprowadzić. Zgodzę się też ze stwierdzeniem że nie istnieje coś takiego jak " Trójmiejskie miejsce spotkań ludzi lubiących grać amatorsko w siatkówkę", natomiast czasami jest jakaś grupa ludzi którzy coś organizuję i na przykład brakuje notorycznie kilku osób i poszukują kogoś i mniej więcej o to mi chodzi. Ale dziękuje za post.
Spoko , nie miałem zamiaru być złośliwy . Wiem po prostu sam (jako organizator i jako osoba chodząca do kogoś na sale) , że nie często udaję się tak zebrać dobrą ekipę . Gdy ja szukałem ludzi trafiły mi się takie kwiatki jak : dziewczyny które szukały chłopaka ; para , która koniecznie musiała być razem w zespole , bo osobno nie grają ; facet , który opowiadał ile to nie ma medali a atakował po ścianach ; chłopak któremu nie odpowiadała piłka marki Molten , bo zawodowcy grają Mikasą . Jeśli natomiast znajdą się jakieś sale , gdzie brakuje ludzi a są one regularnie organizowane , to bardzo fajnym pomysłem jest napisanie o nich na jakiejś stronie , bo może nie regularnie ale poza tą salą gdzie teraz chodzę sam chętnie poszedł bym poodbijać w inne miejsce jeśli znajdzie się wolna chwila . Dobrze by było gdy organizator wypowiedział się o poziomie gry , bo sam raz trafiłem na sale , gdzie po zwykłym ataku zwrócono mi uwagę , że tutaj ludzie przyszli się zrelaksować i bawić , a nie wyżywać i łamać sobie palce . Z niecierpliwością czekam na info i może podasz adres swojej stronki ?
Niezłe historie ci się trafiały. Nie odebrałem też tego jako złośliwość. Co do tych historii to niezłe doświadczenia.Co do listy na stronie to jeszcze jej nie ma bo ostatnio miałem strasznie dużo pracy i ogólnie strona jest trochę nie aktualna, ale dzisiaj i jutro powinny się pojawić nowe newsy. Adres: http://trojmiejskasiatkowka.cba.pl/ póki co na bez płatnym hostingu bo w takiej formie istnieje mniej więcej od 1,5 miesiąca, ale w przyszłości mam plan się przenieść, na płatny, bez reklam.
Nawet fajnie to wygląda.Szczególnie info o biletach na mecze mi się spodobało i rozpiska treningów dla młodzieży.Jest temat założony przez michalolsz o turniejach drużyn mieszanych w Gdyni (niby grane od 3 lat więc może coś dla Ciebie). Powodzenia w tworzeniu stronki,którą na pewno co jakiś czas odwiedze