Widok

Siatkówka amatorska Ujeścisko Łostowice Kowale Chełm

Siatkówka Łostowice Temat dostępny też na forum:
Witam,

Chciałbym dołączyć (ewentualnie stworzyć) do grupy osób amatorsko grającej w siatkówkę w okolicach ul. Świętokrzyskiej / Havla w Gdańsku. Czy jest gdzieś może w okolicy jakaś ekipa wynajmująca salę dla której dodatkowy gracz nie byłby problemem? Proszę pisać nawet jeśli są to jakieś dalsze dzielnice. lonedream@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Z checia tez bym , gdzies dolaczyla pograc. Najchetniej okolice Oruni

Witam,
ja również bym dołączył do takiej grupy - gramy w Tczewie we wtorki, ale oprócz tego z chęcią jeszcze 1 dzień przeznaczył na siatkę w Gdańsku :)
mail: sadek.neptun@gmail.com

Aktualne? Jak poziom rookie to ja chętnie dołączę lecz raczej tylko od czwartku do soboty mi pasuje

Ja też byłabym zainteresowana :) Jeśli to nadal jest aktualne!
"Najważniejszym powodem, dla którego ludzie nie osiągają tego, czego chcą, jest to, że sami nie wiedzą, czego chcą." Harv Eker

Aktualne, gracie coś ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć chętnie dołączę do grupy amatorskiej, kowale, okolice lostowic po morene a nawet dalej :) brakuje kogoś? Odzywajcie sie 787513080

Tez chętnie się dołączę wiek 30+
Podłącz się do zapytania. Szukam czegoś w okolicach Gdańska Południe. Niestety sama nie dam rady wynająć sali gdyż nigdzie nie ma już miejsc. Tel. 501 561 819

Inne tematy z forum Ujeścisko

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Muza musi grać. (2530 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry