Widok

Się trochę nudzę.

Się trochę nudzę.
Cześć dziewczyno, jeśli masz podobnie to spotkajmy się na wieczorowym spacerze, mam 38 jersów. Twój wiek nie jest dla mnie istotny, dobrze się dogaduję z 20 jak i 50-latkami. Ważne raczej abyś była choć trochę inteligentna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Część,chłopaku ja też sie trochę nudzie ale wieczorne spacer z nieznajomym hmm!!!!to raczej odpada.Ciekawe czy chlopczyk ma trochę rozumu w głowie , bo faceci raczej myślą nie muzgiem tylko czym innym.A ja sie zaliczam do iteligentnych.Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

to musisz być bardzo inteligentna jak mózg piszesz przez u :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odnośnie tej literki to samo tak wyszło w pisowni a jednak wiem jak sie pisze bo naukę już mam za sobą i nauczyciela nie potrzebuje.Nanisz coś na poziomie twojej inteligencji a nie czepiasz sie.Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Samotność ma to do siebie ze trzeba walczyć o swoje i czasem trzeba być agresywnym,a po zatem mam grupę ale muszę chodzić do pracy, i jakoś dawać sobie radę.A co do mojego zachowania to mam normalne jak każdy .Poprostu tak wyszło ze jestem sama bo faceci jedynie myślą o jednym myślę ,chyba wiesz o co mi chodzi.Wybacz za tamte słowa(rozum,mózg).Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

?

Jak mam rozumieć ten znak zapytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

o losie...

A na dole tabelki jest taki "ptaszek"-sprawdź pisownię...internet to jednak trudna rzecz

Może dla Ciebie .

Wpadnij we środę na PGE arene na rolki :) o 19 zaczyna się świetna zabawa... wciąż mamy deficyt chłopaków w grupie... może poznasz jakąś inteligentkę na 8 kółkach :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wpadłbym ale mam tylko wrotki :| musiałbym założyć własną grupę...

i po co te przepychanki? wytykanie sobie błędów? Każdy ma prawo do pomyłki. Widzę że tu od zarąbania polonistów z magistrem z polonistyki na UG mają...
Ludki kochane wyluzujcie!
SAMOTNA. Sorry ale nie musisz mieć faceta aby nie być samotną. Wystarczy pomyśleć i być troszkę ''AGRESYWNA" jak to ujęłaś.
Mężczyzno o nie znanym mi imieniu. To tylko moje spostrzeżenie ale może pomoże. Raz napisałam tu ogłoszenie i żałuję. Odezwało się więcej desperatów chcących kogoś przelecieć niż zwyczajnie z kimś pogadać(a ogłoszenie nie było matrymonialne i było skierowane do kobiet jak i do mężczyzn).
Pozdrawiam
Ana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama sobie umiesz odpowiedzieć.
Chyba właśnie tylko desperat usiłuje za pomocą kilku kliknięć zdobyć to, co się wypracowuje latami - znajomość, przyjaźń i 'mieć z kim pogadać'.
A o czym można pogadać z obcym? To jak wychlanie drina na chwilową poprawę nastroju. Działa, na moment, a potem jeszcze większy dół.
Wystawiłaś się - to i dostałaś to samo - desperatów.
Normalne, że kobiety więcej chcą gadać, a mężczyźni więcej działać...
Tu nie trzeba dyplomu UG żeby minimum pojąć, jak świat działa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgadzam się. Z interesującym obcym można pogadać o wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana, może i masz racje tylko we dwoje jest prościej przejść przez trudności w życiu i przyjemnie sie robi na sercu i myśląc ze możesz polegać na swojego partnera,poczuć ze jestes kochana no i takie tam.Pozdrawiam samotna.
do góry