Widok

Siedmiu krasnoludków

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Siedmiu krasnoludków.
Siedem krasnoludków na podstawie baśni Braci Grimm adaptację przygotowała Agnieszka Kochanowska Prapremiera: 19 kwietnia 2015 Duża Scena Miejskiego Teatru Miniatura. Dla widzów od 5 lat. Współczesną adaptację baśni Braci Grimm napisała Agnieszka Kochanowska, współautorka scenariusza "Brzydkiego kaczątka", tłumaczka sztuki "Błękitna planeta". Będzie to komediowa opowieść o zwodniczej naturze ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczne!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam małym dzieciom!!! W sumie w ogóle nie polecam. Byłam dziś i zażenowałam się tęgo. Prostackie odzywki, krasnoludki to kurduple, królewna puszcza bąki, muzyka agresywna, królowa i lustro wrzeszczą, aż uszy bolą ...Czy to na pewno jest spektakl dla dzieci???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Bardzo słabe przedstawienie

Popieram głosy krytyczne. Przedstawienie jest banalną przeróbką oryginału. Słownictwo - potoczne - tani chwyt, by przykuć uwagę dzieci?
Wprawdzie scenografia i stroje - są fantastyczne, dobra jest także gra aktorska. Tym bardziej uderza kontrast z banalną, głupią fabułą. Żal mi było świetnych aktorów, że muszą grać taki kiepski tekst. Nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

żenujące, uczące tylko braku szacunku!

Nie fundujcie tego swoim dzieciom!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

Braku szacunku do kogo? Czego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry