Widok

Siłka !

Drogie Panie już niedługo lato :) zapraszam na siłownię i polecam jedynego i najlepszego trenera na siłowni w Gymnasionie- Krzyśka!!!! Po pierwsze sam wygląd trenera jest bardzo mobilizująco-dopingujący :)! Po drugie jego bardzo pozytywne i otwarte nastawienie (zawsze z uśmiechem), klarowne instrukcje i bardzo przyjemnie ułożone plany sprawiają, że naprawdę chce się chodzi do Gymnasionu i pracować nad sobą. Na marginesie tylko wspomnę o bardzo przyjemnej atmosferze na siłowni. Panowie są bardzo mili. Jest przyjemnie, czyściutko i z dobrym klimatem. A jak już wykonacie trening siłowy to polecam "rowerki" u Maćka - fajna zabawa, dobra muza i trener który wyciska z nas siódme poty, zresztą co tam siódme ósme też są! NAPRAWDĘ POLECAM!!! :)
Moja ocena
Gymnasion kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6

oferta: -

wyposażenie: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale reklama - wstyd że taki renomowany klub pisze opinie sam o sobie :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jarząbku nie jestem pracownikiem Gymnasionu tylko klientką. Jeżeli masz wątpliwości co do prawdziwości mojej opinii o siłowni to zawsze można się spotkać i porozmawiać. Jak dla mnie nie ma problemu.

No chyba że łatwiej Ci po prostu pisać takie a nie inne komentarze. Wiesz nie zawsze dobre opinie pisza pracownicy ale wyobrax sobie, ze również ludzie korzystający z oferty tego klubu.
Zapraszam do dyskusji osobistej a nie "anonimowo - internetowej".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry