Widok

Silownia, aerobic itp. -Gdynia Pogórze, poszukuję

Moda i uroda Pogórze Temat dostępny też na forum:
Właśnie sobie uświadomiłam niestety jak wyglądam. 3 mies pobytu w domu, stracona ciąża i jest efekt. Muszę szybko w miarę schudnąć i wiem, że sama dieta mi nic nie da. Poszukuję pilnie w okolicy Pogórza siłowni lub jakiegoś fitness klubu. Może ktoś się przyłączy? Będzie raźniej.
Ps. Najlepiej Pogórze Dolne albo niedaleko Żeliwnej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy drodze Pogórze - Kosakowo otworzyli nową siłownię, naprawdę super warunki, sprzęt, ale jak dla mnie troszeczkę za drogo..
Słyszałam że na pogórzu dolnym też gdzieś jest siłownia (pomarańczowy budynek bodajże )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam pytanie do Justyny47: możesz dokładniej napisać gdzie jest ta siłownia między Pogórzem a Kosakowem? Czy wiesz na jej temat coś więcej? Ania.
Siłownia sauny i pełen wypas w "Locales" w Kosakowie mają mały mankament jak wyliczyli karnet na cały rok płatny z góry za jedyne 9tyś... No masakra wybudowali się koło tych willi na pogórzu i myśleli ,że mieszkają tu bogaci ludzie tylko ,że te wille są puste od kilku lat bo nikogo na nie nie stać!! Może i w siłowni pełen wypas ale zdziercy z nich jak cholerka....i jak tu dbać o kondycje jak chcą z ciebie zedrzeć kasę a nie tłuszcz :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem instruktorem aerobiku, i dojezdzam tez do klienta do domu jako forma personalna..napisz czy bylabys zainteresowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Asiu
poszukuje kogos kto by mnie kopnal w posladki i potrenowal bo jestem tlusciutka i leniwa.
Czy nadal Pani zajmuje sie aerobikiem?
prosze o kontakt jesli tak - gg: 10521220
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Joanno
Ja z Tobą z chęcią wybiorę się na siłownię.
Od pewnego czasu ta mysli chodzi mi po głowie.
Odezwij się do mnie i zacznijmy szybko działać.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
ja z checia tez sie wybiore
Ania napisz do mnie :)
Razem się wybierzemy ;)

Na pogórzu dolnym koło pętli autobusowej 170 i 125 jest klub fitness
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem instruktorem aerobiku i dojezdzam tez do klienta do domu jako treningi personalne..napisz czy bylabys zanteresowana taka forma?
Na pogórzy Dolnym jest klup fitness koło pęntli 170 i 125 na Pogórzu Dolnym :)
http://www.locales.pl/pl/fitness_club.php
oto link:D
podobno miesięczny pakiet to ok 400- 500zł
nie wiem ile kosztuje sam aerobik, albo wejście dwa razy w tygodniu ( o ile takie jest możliwe) jeśli któraś z dziewczyn czegoś się dowie , to niech się podzieli :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
joanna siłownia na zrzucenie kilku kg to nie do końca najlepszy pomysł ,no chyba ze chcesz się tam typowo na aeroby nastawić, musisz do tego trzymać dietę + ćwiczenia tlenowe minimum 40 min najlepiej z pulsometrem (bieganie rower bieżnia itd.)3-4 razy w tyg.Osobiście polecam Ci trasę na Babie Doły jest dobra do utrzymywania stałego tempa i nie ma problemu jak w lesie z psami;) Tu masz program zliczający dzienne kalorie ,obliczy Ci Twoje zapotrzebowanie kaloryczne i pomoże w ułożeniu diety http://www.darkthorn.republika.pl/cp.htm. i nie zrażaj się jak po miesiącu nic nie zjedziesz zobaczysz ze ruszy w dół tylko trzeba trochę cierpliwości.Powodzenia
Dzięki za odpowiedzi. Wiem, że muszę się nastawić na cierpliwość choć w odchudzaniu nie jest ona moją mocną stroną :-) Niestety muszę narazie zrezygnować z cięższych ćwiczeń bo jestem po zabiegu(niestety drugim). Co do linku cerweza to coś jest nie tak bo nie działa. Pozdrawiam.
image
Ja szukam jakiegos aerobiku, ot tak żeby sobie poskakac bo ciezkie cwiczenia to nie dla mnie ;P
wydaje mi sie ze na pogorzu w sp43 jest aerobik
Joanna pozwolilem sobie wysłac Ci na emaila ten dziennik posiłkow.Jest naprawde swietny tylko zaopatrz sie w wage najlepiej elektroniczna,
Ja też się chętnie przyłącze, może jest ktoś z oksywia? nie znam za dobrze tutejszych klubów niestety.
@Niki
A Ty chcesz chodzić na siłownię czy aerobik?
sama nie wiem, obojętnie w sumie.Byle by sie ruszać :)
No to dziewczyny chodźmy Razem.
Im nas więcej tym lepiej :)

To zostaw jakieś namiary, umówimy się.
magda.brzostek@wp.pl
Pisz śmiało ;)

Na Pogórzu brakuje takich klubów. Były na Benisławskiego i Cechowej ale zlikidowali. Przy pętli autobusowej 170 i 125 są tylko rowerki. Mieli otworzyć tam też fitness ale zrezygnowali. Żeby gdzieś pójść trzeba dojeżdzać. Otworzyli klub w kierunku z Pogórza do Kosakowa ale tam są ceny niestety wygórowane. Po prostu porażka.
AEROBIK W WODZIE NA UNRUGA NA BASENIE W SZKOLE BARDZO FAJNIE 20 ZŁ ZA WEJŚCIE ALBO 16 ZŁ W KARNECIE
No i co z tą siłownią? Shudłam już 10kg i pasowałoby jeszcze poćwiczyć. Chętnie dojadę gdziekolwiek w Gdyni tylko raźniej mi będzie z kimś :-)
PS.
Zapomniałam się zalogować. Jak kotś chętny to piszcie na priv joanna833
Ojj!!!Miało być - sCHudłam, zjadłam c :-)
mnie tez obojętnie gdzie, byle z kimś... Moje gg 9898118
a w sp 43 nie ma przypadkiem aerobiku??
Witam Serdecznie.
W naszym klubie nie ma kosztów ukrytych. Płaci się raz i korzysta do woli ze wszystkiego. Najdroższy karnet, na chwilą obecną, nie przekracza 450zł.
Standard klubu na najwyższym Światowym poziomie.

Zapraszamy do klubu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy byłby ktoś chętny przyjeżdżać do Kosakowa na aerobik? jeśli tak to może da się to załatwić. A może inna forma zajęć jak joga, pilates, zumba? Napiszcie co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
też bym pochodziła ale jestem taka gruba,że mi wstyd przed ludźmi, nie mam w ogóle kondycji :-((((
Wie ktoś ile kosztuje sama siłownia,tak aby wpaść 3 razy w tygodniu po godzinie?
Witam wszystkie Panie.
Ja też się dołączę do ćwiczeń. Ruszyłyście gdzieś już???????
W galerii Szperk przy Nomi na pogórzu będzie siłownia i fitness. ale jeszcze nie wiadomo ile będzie kosztowała tak przyjemność.

któraś chetna w/w ????????????????
I jak dziewczyny chodzicie gdzieś?
No co Wy.
Jak zwykle dużo szumu, a później kończy się na chodzeniu w pojedynkę :)
ja chodzę wieczorami ścieżką na oksywiu:)
3 razy w tygodniu activklub na morskiej;)

A co to za klub fitness ma być w galerii szperk?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Oczywiscie !!!!!!!! A tymczasem aerobic w szkole na Pogorzu Gornym Sp43 wtorki i czwartki na 20:00.
koło petli 125 i 170 jest klub SPINNKA, do niedawna byl tam tylko spinning, ale od wrzesnia ruszyla sala fitness, jest duzo ciekawych zajęć: zumba, płaski brzuch, ABT, TBC, fat burning wiecej na http://www.spinnka.pl
Jestem instruktorem aerobiku, dojezdzam tez do domu -robiac treningi personalne..napisz czy bylabys taka forma zainteresowana
hej dziewczynki ;))

wiecie coś może o nowej siłowni w Galerii Szperk?
wiecie kiedy ma to ruszyć >? ;)

bo koniecznie chce sie zapisać ;)
siłownia w Szperku nie wiadomo kiedy będzie
ja też czekam na otwarcie
A jaki koszt i jak to wygląda? mieszkam poza Gdynią...w kierunku na Puck:) mogę prosić maila?
Do p. Asi instruktorki
Dziewczynyn, na Chylonii jest suoer klub Bokanaka, tylko wiadomo dojazd, ale jak zrzuciłybysmy sie na paliwo to 5 osób spokojnie może jechać.
Przesyłam link do strony http://www.bokanaka.pl/grafik-zajec.html gdyby któraś była zainteresowana piszcie na e mail monia.p75@wp.pl lub gg 13519417 .W Szp nr 33 na Oksywiu jest aerobik 7 sł /h ale strasznie powolny i nudny na unruga jest basen ale późno bo na 21
był super klub na benisławskiego ale zlikwidowali a na cecowej słyszałam że na 10 punktów można dac 3
Ja jestem jak najbardziej chętna, bo powiem szczrze że też o tym myślę od dawna, ale nie chciałam iść sama. aleksandra.x@onet.pl
czekam na odzew,
razem rażniej
jestem z obłuża
Niby dlaczego i ja miałabym sobie odmówić?
Tylko godziny wieczorne mi odpowiadają jakby co.
a skąd estes magdaleno?
jak z obłuża to można się umówić jakoś
aleksandra.x@onet.pl
wiesz słyszałam ze w szkołach jest tani aerobik, ale nie wiem w której w okolicach obłuża odbywają się takie zajęcia
Masz e-maila ;)
Skąd ta cisza?
Brak silnej woli? Motywacji? Etc.?

Jakby ktoś się jednak zdecydował to ja jestem cały czas za, a do tego czasu zostanę przy swoim biegi :)
Magdaleno, wiem ze aerobik to jest w szkole na grabowku za 5 zł, jedne zajecia. mysle ze warto, 3 dni w tygodniu, poniedzialek, sroda i czwartek, po 18 zajecia sie zaczynaja. ja mam motywacje, ale chyba po swietach dopiero pojde. jestes nadal chetna? pozdrawiam.
w 33 na ul. Godebskiego jest we wtorek oraz czwartek ale strasznie monotonny i usypiający- 7 zł za godzinę
slyszalam ,ze od wrzesnia bedzie sieciowy klub TIGER GYM w Galerii Rumia 10km od Ob luza.
warto sie przejechac na porzadny fitnnes :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz potwierdzone... wypada poczekac do wrzesnia:)

http://www.propertynews.pl/centra-handlowe/dariusz-michalczewski-otworzy-klub-fitness-w-galerii-rumia,9501.html
....jest juz przedsprzedaz w Galerii Rumia , wystawione jest codziennie stoisko TIGER GYM od 15-21:00 i sprzedaja karnety w mega fajnych cenach!!!!:)))
czy ktos cos wie o zajeciach na pogorzu rozpoczynajacych sie od wrzesnia??
W zeszłym roku aerobic byl w sp43, moze ktos wie czy bedzie w tym roku??

image
Dziewczyny osobiście polecam Activ na Morskiej - step, wzmacnianie, body pump, kazdy znjadzie tam dla siebie coś fajnego. Jestem z oksywia i dojeżdzam tam juz od ponad roku ( autobusem :)) rewelacja instruktorzy, schudnąc i wypocis sie można. Karnet open na miesiac 130 plnów. NIe ma tragedii :) Ale taniej chyba nie znajdziecie:)
Bliżej chyba nic nie ma ... taa arerobic na godebskiego to chyba dla seniorow... :P
na porebskiego jest, w szkole :)

image
w shperku bedzie siłownia Pure, zajęcia tez beda...od nowego roku:)
tak dla wszystkich zainteresowanych z okolic obełża:)
w szperku mają otworzyć pure ale dopiero od stycznia, a na unruga jest klub spinnka ale ma słabo wyposażoną siłownię ale mają salse , zumbę spining itp
no od stycznia, czyli od nowego roku:)
Już niebawem wielkie otwarcie nowego klubu Pure Jatomi Fitness w Galerii Szperk (Kosakowo/ Pogórze), aktualnie trwa przedsprzedaż karnetów, które można nabyć w bardzo atrakcyjnej cenie, jeśli macie jakieś pytania lub jesteście zainteresowani piszcie. Więcej informacji pod nr 502-813-201.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do SPINNKI na Unruga. Mają dużą reklamę przed bramą.
A grafika zajęc zawsze sprawdzam na http://www.spinnka.pl
Uwielbiam zumbę z Kornelią i Alicją, pilates i piłki z Basią.
Fajna atmosfera i dobrze się tam czuje.
A może darmowe zajęcia jogi we wtorki o 18?
http://aktywne.trojmiasto.pl/Darmowa-joga-w-Gdyni-n54379.html
chętnie bym pochodziła, ale miło by było z kimś.
to jak dziewczyny zdecydowała się któraś, ja bym poszła do spinnki od poniedziałku,ale miłoby było z kimś jestem z obłuza i w sumie zbieram się miedzy szperkiem a spinnka ale nie mam za bardzo z kim iśc tym bardziej że mi odpowiadają tylko ranne godziny tzn. tak miedzy 9-13, jest któraś z Was może chętna ?
Hej, chodze do szperku jeśli jeszcze szukasz towarzystwa pisz.PPozdrawiam Ania
ania a w jakich godzinach chodzisz bo u mnie jak meza nie ma to w gre wchodzi tylko 9-13 ewentualnie 10-14 bo mała jest wtedy w przedszkolu, jak mąz jest w kraju to już mniejszy problem :)
Pasują mi godziny t11- 13. Moj mail ania32gdy@o2.pl jak Ci pasuje napisz to sie umówimy

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry