Widok

Silownia, aerobic itp. -Gdynia Pogórze, poszukuję

Moda i uroda Obłuże Temat dostępny też na forum:
Właśnie sobie uświadomiłam niestety jak wyglądam. 3 mies pobytu w domu, stracona ciąża i jest efekt. Muszę szybko w miarę schudnąć i wiem, że sama dieta mi nic nie da. Poszukuję pilnie w okolicy Pogórza siłowni lub jakiegoś fitness klubu. Może ktoś się przyłączy? Będzie raźniej.
Ps. Najlepiej Pogórze Dolne albo niedaleko Żeliwnej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skąd ta cisza?
Brak silnej woli? Motywacji? Etc.?

Jakby ktoś się jednak zdecydował to ja jestem cały czas za, a do tego czasu zostanę przy swoim biegi :)
w 33 na ul. Godebskiego jest we wtorek oraz czwartek ale strasznie monotonny i usypiający- 7 zł za godzinę
Masz e-maila ;)
a skąd estes magdaleno?
jak z obłuża to można się umówić jakoś
aleksandra.x@onet.pl
wiesz słyszałam ze w szkołach jest tani aerobik, ale nie wiem w której w okolicach obłuża odbywają się takie zajęcia
Niby dlaczego i ja miałabym sobie odmówić?
Tylko godziny wieczorne mi odpowiadają jakby co.
Ja jestem jak najbardziej chętna, bo powiem szczrze że też o tym myślę od dawna, ale nie chciałam iść sama. aleksandra.x@onet.pl
czekam na odzew,
razem rażniej
jestem z obłuża
Dziewczynyn, na Chylonii jest suoer klub Bokanaka, tylko wiadomo dojazd, ale jak zrzuciłybysmy sie na paliwo to 5 osób spokojnie może jechać.
Przesyłam link do strony http://www.bokanaka.pl/grafik-zajec.html gdyby któraś była zainteresowana piszcie na e mail monia.p75@wp.pl lub gg 13519417 .W Szp nr 33 na Oksywiu jest aerobik 7 sł /h ale strasznie powolny i nudny na unruga jest basen ale późno bo na 21
był super klub na benisławskiego ale zlikwidowali a na cecowej słyszałam że na 10 punktów można dac 3
Do p. Asi instruktorki
A jaki koszt i jak to wygląda? mieszkam poza Gdynią...w kierunku na Puck:) mogę prosić maila?
siłownia w Szperku nie wiadomo kiedy będzie
ja też czekam na otwarcie
hej dziewczynki ;))

wiecie coś może o nowej siłowni w Galerii Szperk?
wiecie kiedy ma to ruszyć >? ;)

bo koniecznie chce sie zapisać ;)
Jestem instruktorem aerobiku i dojezdzam tez do klienta do domu jako treningi personalne..napisz czy bylabys zanteresowana taka forma?
Jestem instruktorem aerobiku, i dojezdzam tez do klienta do domu jako forma personalna..napisz czy bylabys zainteresowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem instruktorem aerobiku, dojezdzam tez do domu -robiac treningi personalne..napisz czy bylabys taka forma zainteresowana
Siłownia sauny i pełen wypas w "Locales" w Kosakowie mają mały mankament jak wyliczyli karnet na cały rok płatny z góry za jedyne 9tyś... No masakra wybudowali się koło tych willi na pogórzu i myśleli ,że mieszkają tu bogaci ludzie tylko ,że te wille są puste od kilku lat bo nikogo na nie nie stać!! Może i w siłowni pełen wypas ale zdziercy z nich jak cholerka....i jak tu dbać o kondycje jak chcą z ciebie zedrzeć kasę a nie tłuszcz :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
3 razy w tygodniu activklub na morskiej;)

A co to za klub fitness ma być w galerii szperk?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja chodzę wieczorami ścieżką na oksywiu:)
No co Wy.
Jak zwykle dużo szumu, a później kończy się na chodzeniu w pojedynkę :)
I jak dziewczyny chodzicie gdzieś?
Witam wszystkie Panie.
Ja też się dołączę do ćwiczeń. Ruszyłyście gdzieś już???????
W galerii Szperk przy Nomi na pogórzu będzie siłownia i fitness. ale jeszcze nie wiadomo ile będzie kosztowała tak przyjemność.

któraś chetna w/w ????????????????

Inne tematy z forum Pogórze

Transport, przeprowadzki (47 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

do góry