Widok

Siłownia po chmurką

Witam.Kiedy będzie siłownia pod chmurką w Baninie koło GESU czy może wiadomo.Ma to być z budżetu obywatelskiego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
siłownia pod chmurką jest w Chwaszczynie, i co z tego skoro nikogo jeszcze tam nie widziałem, a jeżdżę tamtędy codziennie.
Nie wydaje mi się to trafionym pomysłem........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Poprzednio na osiedlu na którym mieszkałam siłownia pod chmurką była bardzo popularnym miejscem, także nie jest powiedziane, że byłby to pomysł nietrafiony. Moim zdaniem im bardziej się wieś rozwija tym lepiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy fitness klub
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Osowej również jest w parku i jest tam sporo ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Chwaszczynie siłownia pod chmurką została w złym miejscu zbudowana. Jest zlokalizowana blisko ruchliwej ulicy i wcale się nie dziwię że jest mało używana, dodatkowo sprzęt nie jest zbyt ciekawy.Najwidoczniej osoby odpowiedzialne za budowę siłowni pod chmurką nie miały nic wspólnego z sportem., zmarnowano ok. 180 tysięcy zł . Najlepszej jakości siłownie na świeżym powietrzu znajdują się w Gdyni przy pasie nadmorskim i powinny być wzorcem dla nowych siłowni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrą lokalizacją według mnie byłoby miejsce między ulicą borowiecką a klonową (jakieś 100 metrów za biedronką). Jest tam już plac zabaw i boiska a siłownia byłaby dobrym dopełnieniem. Wystarczyłby nawet drążek do podciągania i już można fajnie poćwiczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry