Silver

Solaria

Gdańsk, Startowa 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barton - ocena Super miejsce. Świetna atmosfera, porządne łóżka
~Barton
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 października 2023

jestem stałą klientką i radzę zmienić jedną panią wątek zamknięty Tym razem uznałam, że warto zwrócić na to uwagę, gdyż nie pierwszy raz to się...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 maja 2014

POLECAM! wątek zamknięty REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Pani...
~Kamila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 grudnia 2012

REWELACJA!!!Polecam każdemu! wątek zamknięty Zostawiam notke jeszcze tutaj bo chcę aby ludzie przekonali się do tego...
~Anna
-

dodano: 21 listopada 2012

Izabela - opinia wątek zamknięty Wg mnie to całkiem dobre solarium i nie zgadzam się z Panią, która twierdzi,...
~Izabela
-

dodano: 15 listopada 2012

świetne solarium wątek zamknięty Już od roku byłam stałą klientką solarium SILVER w Gdyni, ale z powodów...
~Luiza
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Odradzam wątek zamknięty Gdy weszlam do solarium Pani w Blond włosach , rozmawiała przez telefon ,co...
~A.K
-

dodano: 8 lutego 2012

Obsługa! wątek zamknięty Dziewczyny są super... Dobrze wykonują swoją pracę ...... pozdrawiam ;]
~Anna30
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 listopada 2008

WYPOSAŻENIE TAK PANIE NIE wątek zamknięty jestem stałą klientką od ok 2 lat, tylko i wyłącznie dlatego że ostro...
~MARTA
2

dodano: 17 marca 2010

:) wątek zamknięty Bardzo podoba mi się klimat jaki panuje w tym Solarium. Łóżka są bardzo...
~Iwona
-

dodano: 28 stycznia 2010

Obsługa wątek zamknięty Solarium Jest fajne, conajmiej raz w tygodniu tam jestem. Ale te dziewczyny...
~Magdaa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 stycznia 2010

haa_mmm_ooo - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z cen. ale poszlam na 8 min na najslabsze łóżko malo mi...
~haa_mmm_ooo
-

dodano: 13 czerwca 2009

kinia i dominika - opinia wątek zamknięty ...dziewczyny sa naprawde bardzo sympatyczne i mile. maja jednak prawo byc...
~kinia i dominika
-

dodano: 2 czerwca 2009

Ogólna ocena wątek zamknięty Solarium odwiedzam raz w tygodniu i powiem tak: zawsze jest wybór, jeżeli...
~sandra85
-

dodano: 22 lutego 2009

To moje ulubione solarium. wątek zamknięty Witam, jestem od kilku lat klientką tego solarium. Jestem zadowolona z...
~Małgosia
-

dodano: 19 lutego 2009

Marta - opinia wątek zamknięty Również jestem stałą klientką tego solarium i nie zgodzę się z opinią poniżej...
~Marta
-

dodano: 5 lutego 2009

Obsługa wątek zamknięty Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona...
~Xala
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 stycznia 2009

Beznadziejna obsługa... wątek zamknięty Jestem stałą kilientką tego solarium.Kiedyś pracowały tam fajne dziewczyny...
~ilonka
-

dodano: 9 listopada 2008

Asia - opinia wątek zamknięty Solarium jest O.K, ale obsługa jest OKROPNA!!!!!!!! Kiedyś pracowały tam...
~Asia
-

dodano: 4 listopada 2008

bartek - opinia wątek zamknięty SOLARIUM OK - OBSLUGA- tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!
~bartek
-

dodano: 26 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

23

wątków

do góry