Widok

Single i remiksy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Single i remiksy.
Single i remiksy Marcin Szczygielski "Single i remiksy" to komedia demaskująca mechanizmy korporacyjnych stosunków i obnażająca rzeczywisty charakter życia wielkomiejskich singli, pozornie gloryfikujących swoją niezależność i swobodę, a tak naprawdę stających się niewolnikami wychwalanej przez siebie wolności i kariery. Magda, kobieta sukcesu, prezes wielkiej korporacji wydawniczej, stawia ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płaci się za spektakl,czy nazwiska?

Błagam. 120 zł za tę szmirę...?Really?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

POLECAM!

WARTO! Byłem na spektaklu w Warszawie... jeden z lepszych jakie ostatnio oglądałem ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety są w sprzedaży w cenie 95 i 85 zł

rewelacja

Uważam,ze artyści wykazali się świetną grą aktorską.Było śmiesznie i myślę,że wlasnie o to chodzi idąc na wieczorny spektakl, by odreagować stresy całego dnia.

hm

Hm widzialam spektakl w Koscierzynie , ogolnie ok. Smieszne , lekkie moznaby powiedziec ,ze milo spedzone 2.5godz. Po spektaklu poprosilam kogos z obslugi by poprosili aktorow bo zalezalo mi na zdjeciu , czy autografie ,lecz procz Pana Wojtka nie zjawil sie nikt.. nastpenie spotykajac Pania Muche na korytarzu poprosilam zdjecie odpowiedziala : sory dziewczynko nie (mam 25 lat) bardzo milo
do góry