Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie do konca knajpa meksykanska wątek zamknięty Bylismy tam z czworka znajomych i zamowilismy rozne meksykanske potrawy....
~Kuba
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 maja 2010

Mój ulubiony klub w mieście.!!! wątek zamknięty Wszystko super!!! Otoczenie, wystrój, muzyka itd na prawde na poziomie....
~Vegas
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2009

fajna miejscówa wątek zamknięty wbrew opiniom poniżej, muszę przyznać ze naprawde jest fajnie. Wystrój:...
~ja
-

dodano: 6 czerwca 2009

nie ma żywej duszy wątek zamknięty wszystko pięknie ładnie tylko dlaczego nikogo tam nie ma w sobotni wieczór o...
~Magda
-

dodano: 30 maja 2009

;) wątek zamknięty BARDZO DOBRA SHISHA !! Polecam !!
~M.
-

dodano: 2 maja 2009

milena - opinia wątek zamknięty bardzo fajny klub!!!!!!!!! super fajny klub w którym można dobrze się...
~milena
-

dodano: 21 kwietnia 2009

Odradzam wątek zamknięty Klub jest totalną porażką pod kazdym względem, poza wystrojem. Brak szatni,...
~Ravvv
-

dodano: 15 kwietnia 2009

Polecam, ale... wątek zamknięty ...jest troche za drogo na ten typ lokalu. poza tym rewelacja!
~P
-

dodano: 16 marca 2009

nie no zróbcie coś z tą szatnią... wątek zamknięty ...taka impreza jak wczoraj zdarza się naprawdę rzadko, ale ile można...
~j
-

dodano: 22 lutego 2009

browar 0.3 za 6zł to jest zbrodnia;] wątek zamknięty Poza tym klub jest bardzo oryginalny i z pewnością cena piwa odstrasza wielu...
~Mik
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 stycznia 2009

BEZNADZIEJA wątek zamknięty "zorganizowany" przez Siouxie10 to totalna porażka! Poczynając od braku...
~seba
-

dodano: 8 stycznia 2009

Sylwester - porażka wątek zamknięty To był mój najgorszy Sylwester w życiu. Nie wróżę temu klubowi niczego...
~Gotti
-

dodano: 2 stycznia 2009

Super wątek zamknięty Miła obsługa, lokal z klimatem,jeden jedyny w swoim rodzaju polecam!!!
~Grzybek
-

dodano: 2 stycznia 2009

intrygujące, wyjatkowe, switne... wątek zamknięty intrygujące, wyjatkowe, switne...
~prezes
-

dodano: 8 grudnia 2008

CZAD wątek zamknięty KLUB BARDZO FAJNY, PRZESTRONNY, OBSŁUGA JAK TO STUDENCI -BARDZO MILI I...
~KLUBOWICZKA
-

dodano: 2 grudnia 2008

Przeprzyjemnie wątek zamknięty Niedawno bawiłam w tym lokalu i uważam, że całkiem nieźle wypada na tle...
~bywalczyni
-

dodano: 1 grudnia 2008

Są 3 rzeczy, których mi u Was brakuje... wątek zamknięty ...1sza to reklama, reklama i jeszcze raz reklama. Klub nie jest...
~jesiotr
-

dodano: 25 listopada 2008

Leśny - opinia wątek zamknięty Całkiem spoko tylko obsługa przy barze troche jakby robiła łaske że w ogóle...
~Leśny
-

dodano: 21 listopada 2008

ogólnie ok wątek zamknięty klubik ma swój klimat, obsługa całkiem sympatyczna. Muza nie najgorsza, choć...
~andreagail
-

dodano: 15 listopada 2008

brak klimatyzacji i mały parkiet wątek zamknięty No to fakt,że wystrój powala. Ale klub ma bardzo mały parkiet do tańczenia...
~Olka
-

dodano: 11 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

33

wątków

do góry