Widok
Skandaliczna obsługa i żenująca rozmowa z szefowa
Manicurzystka która malowała nam paznokcie była bardzo ok, ale cała reszta tj. Szefowa/managerka oraz właścicielka to farsa delikatnie mówiąc. Umówiłam sie z córkami na paznokcie, jako ze stanowiska były wolne dwie z nas były obsłużone od razu, trzecia miała zaczekać aż przyjdzie kolejna Manicurzystka. Umówiłyśmy sie ze córka przejdzie sie po centrum i wróci gdy będzie trzecia Manicurzystka. Gdy wróciła okazało sie ze nie Będzie obsłużona tzn. musi czekać półtorej godziny a następnym razem mamy "sobie przeczytać regulamin".
Skończyło sie na tym ze zostałam wyzwana przez pracownice-managerke (najprawdopodobniej) a pózniej przez właścicielkę - przez telefon.
Drodzy Pastwo ja rozumiem ze może dojść do nieporozumień na linii klient-usługodawca, ale takie sprawy można załatwiać inaczej. Jeszcze nigdy nie przeżyłam czegoś takiego, to jest nie do opisania. Dzisiejsza sytuacja była obrzydliwa i upadlająca a obsługa chamska i nieobliczalna. Nikomu nie polecam.
Skończyło sie na tym ze zostałam wyzwana przez pracownice-managerke (najprawdopodobniej) a pózniej przez właścicielkę - przez telefon.
Drodzy Pastwo ja rozumiem ze może dojść do nieporozumień na linii klient-usługodawca, ale takie sprawy można załatwiać inaczej. Jeszcze nigdy nie przeżyłam czegoś takiego, to jest nie do opisania. Dzisiejsza sytuacja była obrzydliwa i upadlająca a obsługa chamska i nieobliczalna. Nikomu nie polecam.
Moja ocena
KIMI Manicure
kategoria: Paznokcie
oferta: 2
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6