Widok

Skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Chciałabym się dowiedzieć dlaczego w kierunku Stogi kursują tylko najstarsze tramwaje , które ciągle się psują. Jak to możliwe płacimy te same pieniądze a komfort jazdy jest beznadziejny. Często spózniam się do pracy właśnie przez awarie tych beznadziejnych pojazdów. Może trzeba będzie koszta z tym zwiążane egzekwować od ZTM wtedy się nauczycie traktować wszystkich jednakowo . Proszę o wyjaśnienie tej skargi .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
skarga nic nie da. jest to związane ze starym taborem po wymianie na nowy pewnie zaczną jeździć nowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To świadczy jak ktoś u władzy "lubi" Stogi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ma jakiś związek z torowiskiem. Nie znam się, nie wiem co konkretnie jest nie tak z torowiskiem na stogach, ale proszę zwrócić uwagę, że od zakończenia remontu mostu siennickiego i wymiany torów, na linii nr 9 trafiają się coraz częściej nowe trawaje. Z drugiej strony wcale nie lubię swingów. Niby ładne, nowoczesne och i ach, jednak wnętrza zaprojektowane wyjątkowo debilnie, fotele ustawione pod ukosem, gdy usiądzie ktoś wysoki to niepodeptanie mu obuwia jest nielada wyczynem, w godzinach szczytu znalezienie miejsca do STANIA w taki sposób, żeby mieć się czego złapać i nie musieć wysiadać na każdym przystanku w celu wypuszczenia innych z pojazdu również graniczy z cudem. Można psioczyć na stare tramwaje z wielu powodów, ale uważam, że jeśli chodzi o ergonomie są najlepsze ze wszystkich
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry