Widok

Skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Witam. Nie poroz pierwszy mam do czynienia z chamstwem ze strony kierowcy linii 118 . Dziś 21.01.2016 r godzina 12.58. Nr autobusu 2515 odjeżdżają z przystanku Jeleniogorska w stronę dworca PKP. obrażony Pan kierowca przy kupnie biletu warczy na mnie, nie wiem czy ma Gorszy dzień czy poprostu z natury jest Chamem . Sama pracuje z ludźmi i wiem jak jest. Ale proszę o upomnienie Pana że klient nasz pan .. I raczej nie powinno się go traktować tak jak ludzi traktuje ten pan .

Dziękuję . E
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ogólnie, to przydał by się jakiś biletomat w rejonie pętli Ujeścisko. Gdzieś można kupić bilety poza kioskiem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi Ci o pętlę tramwajową Łostowice - Świętokrzyska, to przecież biletomat stoi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie. Chodzi o pętlę Ujeścisko. Ul. Piotrkowska. Popieram biletomat mile widziany.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2989 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

City House to deweloper którego należy unikać!!! (8 odpowiedzi)

Deweloper nie przestrzega terminów odbioru kilkumiesięczne opóźnienia odbiorów zupełne olewanie...

Osiedle Warszawska (10 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

do góry