Widok

Skate park

Witam, przed paroma miesiącami pisałem post o skateparku w Bojanie parę osób udzieliło informacji lecz do tej pory o niczym nie słyszę czy coś się zmieniło albo gdzieś w pobliżu będzie taki obiekt tworzony?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2020-09-14 15:32:27
Witam, przed paroma miesiącami pisałem post o skateparku w Bojanie parę osób udzieliło informacji lecz do tej pory o niczym nie słyszę czy coś się zmieniło albo gdzieś w pobliżu będzie taki obiekt tworzony?
budowa ruszy zaraz po dodaniu jednego rzędu płyt betonowym na majora bojana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiadomo już coś o terminach?

pierw muszą dokończyć więzienie o zaostrzonym rygorze, choć patrząc na postęp prac to i na to nie starczy. A szkoda bo byłaby to wspaniała wizytówka dla naszej wiochy zabitej dechami w której mieszka taki ciemnogród jak my.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co prawda nie w Bojanie, ale jednak niedaleko: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdynia-skatepark-pod-estakada-otwarty-n148718.html

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (726 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Sołtys Bojana odwołanie (43 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry