Widok

Skatepark

Wie ktoś może co z skateparkiem w Bojanie? Słyszałem ze jest już plan i mają zacząć budowę ale ile w tym prawdy to nie wiem a sam był bym bardzo zadowolony bo mógłbym się spotkać z przyjaciółmi i razem pojeździć oraz rozwijać się w deskorolce dodatkowo mysle ze dużo osob zainteresuje się bojanem dzięki skate parkowi, a wy co sądzicie, wiecie może jak tam z tym pomysłem i czy będzie realizowany??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Konflikt interesów , wiele osób liczy że nie rozwinie się większe zainteresowanie Bojanem i zostanie spokojną miejscowością podmiejską a nie kolejnym Baninem. Ale niestety , taka jest kolej rzeczy , iż wielu ludzi migrujących na wieś ( Bojano jest wsią ) robiło to z przyczyn finansowych , tańsze domy , działki, budowa domu , na które było ich stać . W mieście kupno małego mieszkania porównywalne było z domem na peryferiach . A dziś ci sami ludzie próbują tu stworzyć miasto z jego "atrakcjami" i zagęszczeniem ludności . Smutne, my i wielu innych, osiedliliśmy się w Bojanie dla jego spokoju, pól i lasów ... Dziś jest to tłamszone i zniszczone przez ekspansję nowo przybyłych . Ale tak jest kolej rzeczy niestety . Czas przenieść się dalej , a to .... zostawić tym co chcą się "rozwijać" ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bojano zabudowuje się bo działki są przekształcane i sprzedawane. Nie ma innej przyczyny. Biorąc pod uwagę obecny stopień zabudowy i ilość mieszkańców trudno to nazwać wsią. No a przy takiej gęstości zaludnienia to trudno się dziwić, że ludzie chcą infrastruktury. Szkoda tylko że przyroda ginie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale skatepark aż tak dużo nie zmieni może poprostu ludzie z koleczkowa itp będą się częściej tam pojawiać a zainteresowanie będzie spowodowane s6 i to jest pewne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakby co to w wyszukiwarce pozwoleń na budowę można sprawdzić że Gmina Szemud w lipcu złożyła wniosek o pozwolenie na budowę parku sportowo-rekreacyjnego w Bojanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Ogrzewanie gazem (65 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

do góry