Widok

Skatepark w bojanie

Cześć już od jakiegoś czasu jest planowany skatepark w Bojanie, wiecie może co tam słychać w tej sytuacji? Na codzień jeżdżę na deskorolce a rozwijanie się jest tu nie lada wyzwaniem a nie zawsze mam opcje pojechać do Gdyni zreszta z tego co wiem nie tylko ja tu uprawiam inny sport niż piłka nożna bo przecież nie każdy musi to lubić, znam dużo osob w szkole i nie tylko któzi bardzo by chcieli owy skatepark ponieważ nie mają szans się rozwijać zreszta wybudowanie skateparku sprawiło by większe zainteresowanie wokół bojana zanim napiszecie żebym się do miasta wyprowadził to chce tylko przypomnieć ze wieś nie jest tylko dla rolników a jeśli wam to przeszkadza to wyprowadźcie się na drugi koniec świata. Dużo młodych osob tutaj mieszka i myśle ze skatepark był by dobrym pomysłem, słyszałem również ze jest już plan na skate park wie ktoś coś o tym??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Bojano

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

do góry